Results 1 to 10 of 10

Thread: Za modele

  1. #1
    Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Jagodina
    Karma
    2

    Default Za modele

    Imam plugin supervip,on ima model,al on ima model i u ct i tt kako da stavim da on ima samo u terorima? pomoc ako neko moze
    EDIT: Stavio sam tacnije da ima model ovako:set_user_info(id, "model", "svip_model"); kako da stavim da bude taj model u terorima tacnije.

  2. #2
    Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Proffessional Coder.
    Age
    33
    Karma
    0

    Default

    postavi ovde sma kod tog pluginam, kako mislis da ti pomognemo da izgradis npr. ako kucu, nemas skicu...

    dakle postavi sma kod ako ga imas, (jer bez njega nemozemo da ti pomognemo nikako)
    Last edited by Nexon369; 08-03-2017 at 22:17.


    Kontakt:
    Ovde na forumu: [Klik]
    Na Facebook: [Klik]
    E-mail: nexon.gaming97@gmail.com

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Nexon369 View Post
    postavi ovde sma kod tog pluginam, kako mislis da ti pomognemo da izgradis npr. ako kucu, nemas skicu...

    dakle postavi sma kod ako ga imas, (jer bez njega nemozemo da ti pomognemo nikako)
    Ne prdi.

    @Candy samo dodaj proveru da li je igrac teror, ako jeste postavis mu skin, ako nije onda nista i to je to

  4. #4
    Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Jagodina
    Karma
    2

    Default

    @luka317 Ja znam samo da on i kad je cuvar i kad je teror ima model,hocu da ima samo za t da bude,a kad se simon uzme bude simon model
    Moze malo detaljnije to provera posto ja stv to ne znam nikad nisam radio prvi mi je put

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    4

    Default

    Jbe ili ujbm?

  6. #6
    Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Jagodina
    Karma
    2

    Default

    Ujbm je

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    4

    Default

    Izmeni funkciju u kojoj postavljas model, set_user_info(...) ovako:

    if(cs_get_user_team(id) == CS_TEAM_T) {
    set_user_info(...)
    }

    Za svaki slucaj da napomenem: Tri tacke u zagradi predstavljaju ono sto si ukucao u zagradu u prvom postu, nmg da prekucavam sa fona..

  8. #8
    Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Jagodina
    Karma
    2

    Default

    Radi sad,trebalo je ovako kao sto si napisao samo bez {
    Last edited by Candy00; 08-03-2017 at 22:47.

  9. #9
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    4

    Default

    Dodaj {} tamo gde sam ja stavio

  10. #10
    Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Jagodina
    Karma
    2

    Default

    Oke hvala luka na pomoci moze lock

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •