Results 1 to 11 of 11

Thread: Start HP

  1. #1
    Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Kragujevac
    Karma
    1

    Default Start HP

    1. Potreban mi je plugin koji podesava start hp na pocetku runde ako to uopste postoji
    Nasao sam neki ali ima neke nepotrebne stvari,trazim iskljucivo plugin koji menja start hp
    Plugin koji sam nasao: Auto Heal On Damage & Spawn Health & FallDamage Modifier
    2.Posto koristim BS-ov ultimate vip 1.7 i on ima cvar koji dodaje VIP-u hp na pocetku runde,da li ce mu ovaj plugin praviti problem,tj da li ce se vipu dodavati hp koji podesim ili nece

    edit: Nasao sam plugin,zanima me samo da li neko zna da odgovori na pitanje broj 2.
    Last edited by Marcuso97; 11-03-2017 at 15:13.

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    4

    Default

    Sve zavisi. Moze, a i ne mora bit' Sta tebi treba? Da plugin stavlja isti hp vipovima kao i igracima ili da vipovi imaju svoj hp?

  3. #3
    Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Kragujevac
    Karma
    1

    Default

    Quote Originally Posted by luka317 View Post
    Sve zavisi. Moze, a i ne mora bit' Sta tebi treba? Da plugin stavlja isti hp vipovima kao i igracima ili da vipovi imaju svoj hp?
    Ne ne,nasao sma plugin ubacio i sve to,vipu se dodaje hp koji podesim cvarom vip_health "10" i npr stavim starthp "35" i vipovi imaju 45 hp,ali to samo na ka_ mapama sa 100hp,kada je mapa koja po defaultu ima 35 hp
    tj mape sa 35hp_ igraci ne mogu da se spawnuju,plugin oduzima hp,a kad trebas da se spawnas na tim mapama sa 35hp_ na pocetku runde te slapuje i oduzme ti 65 hp,i onda bukvalno plugin ubija igrace jer im i on oduzima
    65hp da bi bio starthp 35

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    5

    Default

    Obzirom da te nisam lepo shvatio, moram postaviti dodatna pitanja. Ti hoces da svim igracima podesis isti StartHP, ili hoces da svim igracima postavis StartHP a da se na taj StartHP posle doda bonus iz BS-ovog VIP plugina VIP igracima ?
    Ako imate ideju za plugin, pustite je na PM obzirom da mi se cesto desava da sam dokon i da mi se pravi nesto, a nemam ideja.
    Isto tako ako nije jasno nesto oko TS3 permisija/discord-a pustite PM (Nemojte ocekivati da cu napraviti bilo sta umesto vas vec mogu samo da pojasnim).
    P.S. Nemoj smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemoj pitati stvari na PM vec otvori temu.

  5. #5
    Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Kragujevac
    Karma
    1

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Obzirom da te nisam lepo shvatio, moram postaviti dodatna pitanja. Ti hoces da svim igracima podesis isti StartHP, ili hoces da svim igracima postavis StartHP a da se na taj StartHP posle doda bonus iz BS-ovog VIP plugina VIP igracima ?
    Vidi druze,ja sam nasao plugin,i podestim vip_health "10" (to je cvar koji dodaje vipu dodatan hp u odnosu na igracev)
    I podesim cvar amx_starthp "35" (to je cvar koji podesava igracima hp na spawnu)
    I onda obicni igraci imaju 35 a vipovi 45,sto tako i treba
    Ali problem je sto to samo radi na ka_ mapama tj mapama koji imaju na pocetku 100hp
    A kada stavim mapu koja na pocetku ima 35hp (35hp_mixarena na primer) igraci ne mogu da se spawnuju,odma ih nesto ubija
    Problem je u tome sto na 35hp_ mapama na spawnu igracu se oduzme 65 hp,a posle toga im plugin opet oduzme 65hp da bi amx_starthp bio 35
    Tako da sam ugasio plugin i oprostio se od toga

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    5

    Default

    PHP Code:
    #include <amxmodx>
    #include <fun>
    #include <hamsandwich>

    #define VIP_FLAG ADMIN_LEVEL_H //Ovde menjas koji je flag

    new g_SpawnHP,g_VIPBonusg_IsDelayActivatedg_HPDelay

    public plugin_init()
    {
        
    register_plugin("Spawn HP""1.0""SkazzY")

        
    g_SpawnHP register_cvar("spawnhp_spawnhp""35"//Koliki je SpawnHP svima
        
    g_VIPBonus register_cvar("spawnhp_viphpbonus""10"//Koliko VIP-ovi imaju bonus
        
    g_IsDelayActivated register_cvar("spawnhp_delayactivated""1"//Da li je ukljucen delay na davanje HP-a
        
    g_HPDelay register_cvar("spawnhp_delay""3.0"//Posle koliko vremena se dodaje HP, spawnhp_delayactivated mora da bude 1, spawnhp_delay mora da bude vece od 0.1 i mora da se pise sa . uvek.

        
    RegisterHam(Ham_Spawn"player""hamPlrSpawn_Post"1);
    }

    public 
    hamPlrSpawn_Post(id)
    {
        if(!
    is_user_alive(id))
            return 
    HAM_IGNORED

        
    if(!g_IsDelayActivated)
        {
            
    cmd_SetHP(id)
        }
        else
        {
            
    set_task(get_pcvar_float(g_HPDelay), "cmd_SetHP"id)
        }
        return 
    HAM_SUPERCEDE
    }

    public 
    cmd_SetHP(id)
    {
        if(!
    is_user_alive(id))
            return 
    PLUGIN_HANDLED

        set_user_health
    (idget_pcvar_num(g_SpawnHP))

        if(
    get_user_flags(id) & VIP_FLAG)
        {
            
    set_user_health(idget_user_health(id) + get_pcvar_num(g_VIPBonus))
        }

        return 
    PLUGIN_HANDLED

    Ja sam default stavim da je spawnhp_delay 3.0, to vrv moze da radi i sa manjom vrednoscu, u sustini ako tebi mapa posle 1 sec skine HP, onda taj cvar treba da bude veci od 1 sec, npr 1.5
    P.S. Iskljuci iz VIP plugina dodatan HP, zato sto je integrisano u ovom pluginu to, flag je obicno "t", mozes da ga menjas na vrhu plugina.
    Ako imate ideju za plugin, pustite je na PM obzirom da mi se cesto desava da sam dokon i da mi se pravi nesto, a nemam ideja.
    Isto tako ako nije jasno nesto oko TS3 permisija/discord-a pustite PM (Nemojte ocekivati da cu napraviti bilo sta umesto vas vec mogu samo da pojasnim).
    P.S. Nemoj smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemoj pitati stvari na PM vec otvori temu.

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Age
    21
    Karma
    5

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    PHP Code:
    #include <amxmodx>
    #include <fun>
    #include <hamsandwich>

    #define VIP_FLAG ADMIN_LEVEL_H //Ovde menjas koji je flag

    new g_SpawnHP,g_VIPBonusg_IsDelayActivatedg_HPDelay

    public plugin_init()
    {
        
    register_plugin("Spawn HP""1.0""SkazzY")

        
    g_SpawnHP register_cvar("spawnhp_spawnhp""35"//Koliki je SpawnHP svima
        
    g_VIPBonus register_cvar("spawnhp_viphpbonus""10"//Koliko VIP-ovi imaju bonus
        
    g_IsDelayActivated register_cvar("spawnhp_delayactivated""1"//Da li je ukljucen delay na davanje HP-a
        
    g_HPDelay register_cvar("spawnhp_delay""3.0"//Posle koliko vremena se dodaje HP, spawnhp_delayactivated mora da bude 1, spawnhp_delay mora da bude vece od 0.1 i mora da se pise sa . uvek.

        
    RegisterHam(Ham_Spawn"player""hamPlrSpawn_Post"1);
    }

    public 
    hamPlrSpawn_Post(id)
    {
        if(!
    is_user_alive(id))
            return 
    HAM_IGNORED

        
    if(!g_IsDelayActivated)
        {
            
    cmd_SetHP(id)
        }
        else
        {
            
    set_task(get_pcvar_float(g_HPDelay), "cmd_SetHP"id)
        }
        return 
    HAM_SUPERCEDE
    }

    public 
    cmd_SetHP(id)
    {
        if(!
    is_user_alive(id))
            return 
    PLUGIN_HANDLED

        set_user_health
    (idget_pcvar_num(g_SpawnHP))

        if(
    get_user_flags(id) & VIP_FLAG)
        {
            
    set_user_health(idget_user_health(id) + get_pcvar_num(g_VIPBonus))
        }

        return 
    PLUGIN_HANDLED

    Ja sam default stavim da je spawnhp_delay 3.0, to vrv moze da radi i sa manjom vrednoscu, u sustini ako tebi mapa posle 1 sec skine HP, onda taj cvar treba da bude veci od 1 sec, npr 1.5
    P.S. Iskljuci iz VIP plugina dodatan HP, zato sto je integrisano u ovom pluginu to, flag je obicno "t", mozes da ga menjas na vrhu plugina.
    ili jednostavno da ne bi dirao njegov VIP plugin
    Code:
    	if(get_user_flags(id) & VIP_FLAG)
    	{
    		set_user_health(id, get_user_health(id) + get_pcvar_num(g_VIPBonus))
    	}
    ->>
    Code:
    	if(get_user_flags(id) & VIP_FLAG)
    	return PLUGIN_HANDLED;
    CustomLearn: http://www.youtube.com/customlearn

    Map: 35hp_defer NEW
    Download: GameBanana, 17Buddies

    Map: Aim_Rushers
    Download: GameBanana, 17Buddies

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    5

    Default

    Nece raditi, BS-ov VIP nema delay, kad plugin promeni posle 3 sec (Ili koliko god da je cvar) igracev HP, to ce overwrite sve sto je BS-ov plugin uradio sa tim heltima na samom spawn-u.
    P.S. @Marcuso u slucaju da ti iz nekog razloga smeta taj delay (Ne vidim sto bi smetalo, niko nece uspeti nozem da dodje do protivnika a da delay jos nije prosao (U slucaju da se to lepo podesi zavisi koje mape imas)) kazi da ti napravim neki komplikovaniji plugin koji ce resiti to.
    P.P.S. Verujem da bi 1.5-2.0 delay bio sasvim dovoljan za sve mape, samo mora da se testira.
    Last edited by SkazzY; 11-03-2017 at 17:14.
    Ako imate ideju za plugin, pustite je na PM obzirom da mi se cesto desava da sam dokon i da mi se pravi nesto, a nemam ideja.
    Isto tako ako nije jasno nesto oko TS3 permisija/discord-a pustite PM (Nemojte ocekivati da cu napraviti bilo sta umesto vas vec mogu samo da pojasnim).
    P.S. Nemoj smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemoj pitati stvari na PM vec otvori temu.

  9. #9
    Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Kragujevac
    Karma
    1

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    PHP Code:
    #include <amxmodx>...... 
    Ja sam default stavim da je spawnhp_delay 3.0, to vrv moze da radi i sa manjom vrednoscu, u sustini ako tebi mapa posle 1 sec skine HP, onda taj cvar treba da bude veci od 1 sec, npr 1.5
    P.S. Iskljuci iz VIP plugina dodatan HP, zato sto je integrisano u ovom pluginu to, flag je obicno "t", mozes da ga menjas na vrhu plugina.
    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Nece raditi, BS-ov VIP nema delay, kad plugin promeni posle 3 sec (Ili koliko god da je cvar) igracev HP, to ce overwrite sve sto je BS-ov plugin uradio sa tim heltima na samom spawn-u.
    P.S. @Marcuso u slucaju da ti iz nekog razloga smeta taj delay (Ne vidim sto bi smetalo, niko nece uspeti nozem da dodje do protivnika a da delay jos nije prosao (U slucaju da se to lepo podesi zavisi koje mape imas)) kazi da ti napravim neki komplikovaniji plugin koji ce resiti to.
    P.P.S. Verujem da bi 1.5-2.0 delay bio sasvim dovoljan za sve mape, samo mora da se testira.
    E ovako,ostavio sam vip_health iz razloga da bi na /vipinfo pisalo da dobija 10 hp na pocetku
    Plugin radi ekstra
    Delay sam podesio na 2.0 i sasvim je uredu
    Ako budem imao problema probacu sam da resim a ako ne uspem kontaktiracu te na pm
    Hvala ti puno car si,k+

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    5

    Default

    Mozes ostaviti, samo sto nece imati nikakav uticaj sve dok je spawnhp_delayactivated na 1, ako je na 0 onda je dovoljno samo moj plugin pomeriti ispod BS-ovog VIP-a u plugins.ini i to ce raditi.
    Ako imate ideju za plugin, pustite je na PM obzirom da mi se cesto desava da sam dokon i da mi se pravi nesto, a nemam ideja.
    Isto tako ako nije jasno nesto oko TS3 permisija/discord-a pustite PM (Nemojte ocekivati da cu napraviti bilo sta umesto vas vec mogu samo da pojasnim).
    P.S. Nemoj smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemoj pitati stvari na PM vec otvori temu.

  11. #11
    Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Kragujevac
    Karma
    1

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Mozes ostaviti, samo sto nece imati nikakav uticaj sve dok je spawnhp_delayactivated na 1, ako je na 0 onda je dovoljno samo moj plugin pomeriti ispod BS-ovog VIP-a u plugins.ini i to ce raditi.
    Znam da nema nikakav utican,bitno mi je da samo pise na /vipinfo,za sada nista ne diram ovako je odlicno,hvala ti jos jednom

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •