Mozete mi pomoci oko kgbbots.cfg plugin na server na jedan bot sam mu smenio nick kako sam zeleo
na drugi nece ??? mozete mi pomoci ?![]()
Mozete mi pomoci oko kgbbots.cfg plugin na server na jedan bot sam mu smenio nick kako sam zeleo
na drugi nece ??? mozete mi pomoci ?![]()
ides u cstrike/addons/amxmodx/configs/kgbbots.cfg
kgbbots.cfg
Code:amx_botname "Ovde Upies ime prvog bota" //Ime prvog bota amx_botname2 Ovde upieses ime drugog bota" //Ime drugog bota amx_minplayers "27" //Botovi ce biti ubaceni samo ako je broj igraca manji od ove vrednosti. amx_starttime "0" //Od koliko sati da botovi budu na serveru? amx_endtime "0" //Do koliko sati da botovi budu na serveru? amx_onecon "0" //Da li treba da bude ispunjen samo jedan uslov da bi se dodali botovi? amx_onebot "0" //Da li da plugin ubacuje samo jednog bota? amx_norounds "0" //Da li se na ovom serveru ne zavrsava runda?
Ja mislim da amx super nema veze sa kgb botovima,jel si probao da restartuje server kada si promenio ime bota?
Probaj u amxx.cfg upisi
amx_cvar amx_botname "Ovde Upies ime prvog bota"
amx_cvar amx_botname2 Ovde upieses ime drugog bota"
Ali imena iz kgbbots.cfg moraju da budu ista u amxx.cfg
Nedostaje vam znak navoda
amx_botname2 "Ovde upieses ime drugog bota" //Ime drugog bota
Jesi probao da kikujes tog rumunskog bota ili da restartujes server? Izbrisi kgbbots.cfg i restartuj server, pa onda edituj novo napravljeni kgbbots.cfg i promeni mapu.
Ne ti je problem kgbbots, kontaktiraj me za vise info.![]()
Nije sredjeno ako znate pomozite xd
Jel imas opce server kod kgb? Ako imas neznam kak bi ime bota moglo biti reklama za neki rumunski server
]
Instaliravam modove za phpbb3 forume :D
Kao i sto sam reko nije ti problem do kgb-bots i nikad ga neces resiti ako mislis da ti je o tome problem![]()
Ko ti kriv kaj si zatucan, idi tam trazi pomoc ako su ti bolji, neznam kaj opce dolazis tu
]
Instaliravam modove za phpbb3 forume :D
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)