Horor neki dobar '16 '15 ?
Assassin's Creed (2016) - akcija
Collide (2016) - akcija
Incarnate (2016) - horor
Mechanic: Resurrection (2016) - akcija
kad ispraznis inbox poslacu ti![]()
1) Monah i Bes (komedija) - odlican je, 5 puta gledao
2) The Conjuring 2 (horor)
3) Vamp u (2013) horor, komedija![]()
Respect: Zlajo192, Wroy.
The Last Witch Hunter
Colonia 2015 - odlican film
Fury 2014
Careful What You Wish For
Code:SteamIdHashSalt = Ad38e@$5aat41PQL
mesrine: public enemy no1
ne mogu da trazim link preko fona sam, ali vredi pogledati ima 2 dela prvi kiler instikt i drugi drzavni neprijatelj mislim da samo online moze da se gleda fil pucaa
That Awkward Moment, bruka film +10
We Are Your Friends (2015
Moze netko preporucit seriju bas zanimljivu za gledat zadnje sto sam pogledo je narcos i stranger things i preee super je bilo.
A pogledo sam jos twd i bb
Limitlles
Edit: našao![]()
Last edited by Vlaki :); 07-03-2017 at 00:11.
Big Momma's House 2 2006 - Komedija , Kriminalistika
![]()
Nema nista dragocenije nego godisnji odmor za vreme praznika da se odmorim od svih kretena :)
The Founder https://www.youtube.com/watch?v=AX2uz2XYkbo svaka preporuka za film ko oce online da gleda nek cima na pm vrlo dobar snimak
Last edited by Bojan BoKi; 19-03-2017 at 12:45.
The Book of Love/The Devil and the Deep Blue Sea (2016) - Drama, Avantura
Glumi Maisie Williams (Arya Stark) iz GoT ako vam nešto znači
Game of Thrones (2011-) - Drama, Avantura, Fantazija
Kad sam već spomenuo Maisie, a uskoro će i pretposlednja sezona Game of Thrones tj Igre prestola. Pa ko nije još gledao ovu seriju preporučujem svakako da krene
Inglourious Basterds (2009)
Preporuka svakako, mnogo dobra sprdnja
Zverinjak (2012)
Domaće
Ima na yt inače ceo, rts ga je uploadovao tako da ne morate da se bakcete oko trazenja.
Inače šta mislite o ovoj našoj seriji Nemanjici? Šta mislite kakva će biti? Najavljuju je već neko vreme.
Btw dobar![]()
Last edited by Vlaki :); 09-05-2017 at 06:48.
http://www.imdb.com/title/tt1564777/
Dosta lepa prica, ocekivao sam mnogo vise (slicno kao kod serije Lucifer fenomenalna prica i onda je pretvore u detektivsku pricu)
GoT preporucujem da gledate,ali tek kada zavrsi snimanje zadnje.Jer ja sam poceo da gledam davnih dana i blage veze nemam ko se kako zove,ko je kome otac,majka,cerka,sin i ko je skim dobar i ko kome cuva ledja.Sad kad budem nastavljao da gledam bice zivo sranje.Bar ja ne preporucujem ovako gledanje serije.
Pitanje za ljude koji gledaju The Walking Dead .Svi ga preporucuju i ja sam poceo da gledam i dosao sam do sredine trece sezone.Ina pocetku te trece sezone me zanima kakve veze ima prva i druga sezona sa trecom ? Koliko ja znam kraj druge sezone je bio vrlo zanimljiv i trecu sezonu nastavljam stim da ne znam sta je bilo sa ljudima u drugoj sezoni nego su isplivali neki sklj ljudi i mogu samo da kazem da je to jedan jako veliki minus za celu seriju,jednom recju usrali su je zesce.
Basic Instinct 2 2006 - Drama , Misterija , Triler
![]()
Nema nista dragocenije nego godisnji odmor za vreme praznika da se odmorim od svih kretena :)
GoT preporucujem da gledate,ali tek kada zavrsi snimanje zadnje.Jer ja sam poceo da gledam davnih dana i blage veze nemam ko se kako zove,ko je kome otac,majka,cerka,sin i ko je skim dobar i ko kome cuva ledja.Sad kad budem nastavljao da gledam bice zivo sranje.Bar ja ne preporucujem ovako gledanje serije.
Pitanje za ljude koji gledaju The Walking Dead .Svi ga preporucuju i ja sam poceo da gledam i dosao sam do sredine trece sezone.Ina pocetku te trece sezone me zanima kakve veze ima prva i druga sezona sa trecom ? Koliko ja znam kraj druge sezone je bio vrlo zanimljiv i trecu sezonu nastavljam stim da ne znam sta je bilo sa ljudima u drugoj sezoni nego su isplivali neki sklj ljudi i mogu samo da kazem da je to jedan jako veliki minus za celu seriju,jednom recju usrali su je zesce.
Basic Instinct 2 2006 - Drama , Misterija , Triler
![]()
Skinuo sam sa torrenta.Nemoj mi reci da postoje dve verzije ili nesto slicno.Posto mi ta treca sezona nema bas nikakve veze sa drugom.
Auuuuuuu jebboote
Ja sam poceo ovo da gledam http://www.imdb.com/title/tt3743822/?ref_=ttep_ep_tt
a nastavio ovo http://www.imdb.com/title/tt1520211/?ref_=ttfc_fc_tt
Nisam imao predstavu da je to razlika.
Last edited by mih@jlo89; 18-05-2017 at 22:07.
Fear the Walking Dead je spinoff serija za The Walking Dead. Radnja pocinje nesto ranije nego u originalnoj seriji, cisto da vidimo kako je sve to poceo. Bilo je nekih prica da ce eventualno da ih spoje na kraju, ali ko zna sta ce biti jer se desavaju na suprotnim stranama amerike.
Ne smarajte me da vam editujem bilo koji plugin ili mod. Pitanja oko istih mozete da postavite u odgovarajucim temama: COD, ZP, sve ostalo
Bilo kakva pomoc oko pawn da vam treba, necu napisati ceo kod, vec vas samo uputiti sta i kako da uradite. Jedini izuzetak za to su meni licno zanimljivi problemi ;)
Malo zezanja u hammer-u :D de_dust2_2x2_ruins
KGB Forum vise ne pratim redovno kao nekada, uglavnom me mrzi da odgovaram na postove i poruke, jbg...
Hahahah tako sam i ja prvo odgledao prvu sezonu tipa 2013. i posle sam prestao da pratim, da bi tek prošle godine uzeo da odgledam sve sezone od 1. do 6. i toliko sam brzo sve to odgledao da mi se sve izmešalo u glavi pa sam uzeo ponovo ko budala svaku epizodu da premotavam malo po malo da vidim ko je tu kome brat, otac, ćerka, majka, kralj, kraljica... xD. Al nekako se sada sećam svega i znam šta se sve izdešavalo, ko je kome neprijatelj itd... pa mislim da mi neće biti problem da ispratim sad 7. sezonu za koju je inače izašao trailer pre neki dan
Evo da preporučim i ovaj film
The Count of Monte Cristo 2002 - Drama, Akcija, Avantura
![]()
Last edited by Vlaki :); 25-06-2017 at 12:19.
Gledao, dobar je iako sam očekivo više![]()
moze preporuke must watch animea. Gledo sam DBZ do frize kad ga gobu ubio, da nastavim ili nesto novo?
ja gledam samo dragon ball.. Do frize je ubjedljivo najbolji dio ali i ostalo je kidacina tako da preporucujem..
Μες την Τούμπα έχει κάνει την φωλιά του κι αετόπουλα φαντάζουν τα παιδιά του.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)