Page 1 of 14 1234567891011 ... LastLast
Results 1 to 50 of 685
  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Kragujevac
    Age
    24
    Karma
    18

    Default Problemi vezani za CS 1.6 V42

    Ime teme sve govori
    Last edited by Human_Torch; 26-12-2010 at 00:19.
    Srecne Novogodisnje i Bozicne praznike zeli vam RC Community


    - Rapid Community CS 1.6 v42
    - Najtrazeniji plugini za DR
    - Loading Game Banner

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Serbia, Belgrade
    Age
    20
    Karma
    11

    Default

    imam win 7 i kad udjem u cs posle 5 min ubaguje i moram restart komp :///

  3. #3
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    Pozzz.... moj drug ima windows7 ultimate i on intalira obicni cs1.6 i kad udje u cs odma izadje nista nepise vec samo ulaz-izlaz.
    Zna li ko rjesiti problem????

  4. #4
    Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    windows 7 nije za igrice ,swaku ubaguje,ili za cs laguje 1000
    Bolec Mne Public IP:91.150.72.232:27023-Usli u community
    Bolec Mne Surf IP:178.63.2.6:27051-Usli u community
    Bolec Public Alfa IP:91.150.72.232:27027
    Bolec Public Beta IP:212.200.163.181:27025
    Bolec DeathRun IP:78.46.94.162:27027
    Bolec Bhop|AutoBhop,easy maps,p48 Only IP:78.46.94.162:27024
    Bolec CW IP:91.150.72.232:27025


    Posjetite Sajt/Forum :www.bolec-cs.info ili www.mne-nolimit.info

  5. #5

    Default

    molim te ne lupetaj gluposti, imam windows 7 i sve mi radi bez problema, mada ja ga update-ujem nedeljno, pa mi ne pravi probleme za igrice, a pretpostavljam da imate neki piratski pa zato i ne radi sve kako treba, mada za cs me ne cudi, posto je igrica praistorijska, a ove nove sljakaju bez problema na sedmici

  6. #6
    Veliki poznavalac cs materije! Array
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Požarevac
    Age
    20
    Karma
    35

    Default

    Quote Originally Posted by liga# View Post
    windows 7 nije za igrice ,swaku ubaguje,ili za cs laguje 1000
    Ne lupaj. Meni na windows 7 rade i GTA4 i NBA2K11 i CS 1.6 (mada on malo baguje ali to mogu da ispravim nego me mrzi). Za GTA4 sam isto morao da podesim nesto ali inace sve radi.
    MILF AWP [Respawn] [Fast DL] - Connect via STEAM


  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Ikac View Post
    Ne lupaj. Meni na windows 7 rade i GTA4 i NBA2K11 i CS 1.6 (mada on malo baguje ali to mogu da ispravim nego me mrzi). Za GTA4 sam isto morao da podesim nesto ali inace sve radi.
    moj covek

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Kragujevac
    Age
    24
    Karma
    18

    Default

    win7 baguje na starim masinama ..na novim nema problema..meni cs nije hteo da radi na starom kompu ,dok na novom radi bolje
    Srecne Novogodisnje i Bozicne praznike zeli vam RC Community


    - Rapid Community CS 1.6 v42
    - Najtrazeniji plugini za DR
    - Loading Game Banner

  9. #9
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default Cs !!

    ee ljudi imam win XP i kad udjem u cs lag mi je strasan .?? zbog cega je to ?

  10. #10
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    moze biti do tvog neta ili da kucas u konzolu
    rate 6000;
    cl_updaterate 60; i
    cl_cmdrate 60



    ali da se vratimo na moj problem

    moj drug ima windows7 ultimate i on intalira obicni cs1.6 i kad udje u cs odma izadje nista nepise vec samo ulaz-izlaz.

  11. #11
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Srbija
    Karma
    12

    Default

    ee ljudi imam win XP i kad udjem u cs lag mi je strasan .?? zbog cega je to ?
    Ako imas CS by KGB skini neki drugi CS,ako opet bule seckalo znaci da je do komp-a

    Imas LapTOP ?

  12. #12
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    ljudi ja sam skinuo ovaj cs 1.6 v42 full version clean i kad treba da udjem pise ''is not valid in win 32''
    sta treba da uradim da bi igrao cs
    Hvala unapred

  13. #13
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    ZzZzZ svima registrovanim...da li bi mi neko moga pomoci oko skidanja CS FULL????

  14. #14
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SD
    Age
    24
    Karma
    19

    Default

    Quote Originally Posted by dado997 View Post
    ZzZzZ svima registrovanim...da li bi mi neko moga pomoci oko skidanja CS FULL????
    A sta tu ima da ti se pomogne?
    Samo klikni ovde: http://cs-skini.me/csfull
    Posle ides samo save...

    @milos1996:
    Probaj reinstalacijom windowsa da resis..
    Last edited by Hell_Boy^; 28-12-2010 at 22:00.
    GG

  15. #15
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    e znali ko da mi da link od p47 da skinem

  16. #16
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    jel mi neko moze pomoc kako da skinem staze koje su mi potrebne a da rade jer na obom cs1.6 v42 nema puno staza unaprijed hvala

  17. #17
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2010
    Location
    Kalu City
    Karma
    7

    Default

    Quote Originally Posted by arman908 View Post
    jel mi neko moze pomoc kako da skinem staze koje su mi potrebne a da rade jer na obom cs1.6 v42 nema puno staza unaprijed hvala
    Vidi ovde : http://www.gamebanana.com/maps/games/4254 ili http://www.cstrike-planet.com/maps/cstrike


    Zelis plugin za tvoj server? >>> www.amxx-serbia.info

  18. #18
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Nemogu skinut protokol kad otvorim http://cs-skini.me/csfull daje mi ovo
    404 Not Found
    The server can not find the requested page:

    cs-skini.me/csfull (port 80)
    Please forward this error screen to cs-skini.me's WebMaster.

    Jeli do mene ili svima ovo daje?

  19. #19
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Sorry za dupli post nisam video.
    Last edited by Bosniak94; 03-01-2011 at 21:03. Reason: Greska

  20. #20
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Neka mi nekod alink za novi milf cs plsssss

  21. #21

  22. #22
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Bosniak94 View Post
    Nemogu skinut protokol kad otvorim http://cs-skini.me/csfull daje mi ovo
    404 Not Found
    The server can not find the requested page:

    cs-skini.me/csfull (port 80)
    Please forward this error screen to cs-skini.me's WebMaster.

    Jeli do mene ili svima ovo daje?
    I meni to pokazuje, verujem da ce se to popraviti uskoro

  23. #23
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    i meni isto pise

  24. #24
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Zasto ne mogu da skinem CS 1.6 V42 FULL nego mi pise
    404 Not Found
    The server can not find the requested page:

    cs-skini.me/csfull (port 80)
    Please forward this error screen to cs-skini.me's WebMaster.

  25. #25
    lich
    Guest

    Default

    Svaki put kad spustim cs i vratim se sve mi je crno, ima neko reshenje hitno

  26. #26
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Vecu rezoluciju jesi probo?

  27. #27
    ironsl1m
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by lich View Post
    Svaki put kad spustim cs i vratim se sve mi je crno, ima neko reshenje hitno
    predpostavljam da igraš na D3D ili Software grafici. zbog toga ti je

  28. #28
    Administrator Site Admin Array Wroy's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Zrenjanin
    Karma
    73

    Default

    Quote Originally Posted by lich View Post
    Svaki put kad spustim cs i vratim se sve mi je crno, ima neko reshenje hitno
    probao reinstal?
    inace link za download ne radi jer je contrateam down
    I <3 Turshija
    Quote Originally Posted by relja.kgb View Post
    ako pera psuje ziku, opomeni peru i zakljucaj odmah temu!

  29. #29
    lich
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Wroy View Post
    probao reinstal?
    inace link za download ne radi jer je contrateam down
    probao brate dok mi na lap topu normalno radi cs

  30. #30
    lich
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by ironsl1m View Post
    predpostavljam da igraš na D3D ili Software grafici. zbog toga ti je
    na cemu da igram irone?

    EDIT : IZVINJAVAM SE ZA DUPLI POST AKO MOZE DA SE SPOJI URADITE!

  31. #31
    zoran.^^^
    Guest

    Default

    medi pada fps na 10 i tako stoji i ne vraca se igram 10 min na 100 fps i padne na 10 u cemu je problem imam windows 7 molim vas recite mi!

  32. #32
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default Problem - Bag :S

    kada imam glock i pucam sa njim povremeno dok pucam ne izlaze chaure od metkova i ne izlazi ona vatra(kao) nego samo mi trosi dole municiju ,ali moze da se ubija ...to me nervira strasno ,to mi se desava i sa heklerom, trese puskom trosi metkice i ne izlazi ona kao vatra, ali sve normalno ga ubijem... i rr sam cs i o5 .imam V42 full ,onaj kad udjem u cs slika je KGB Hosting moze li mi neko pomoci hvala

  33. #33
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    Moze li mi iko reci dobru str. za skidanje mapa za cs 1.6..........
    Kako da mi sprey logo bude npr. auto ili sl???????

  34. #34
    lich
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by dragec80 View Post
    Moze li mi iko reci dobru str. za skidanje mapa za cs 1.6..........
    Kako da mi sprey logo bude npr. auto ili sl???????
    mozda ovako neshto http://www.gamebanana.com/maps
    a sto se tice ovog drugog http://www.kgb-hosting.com/forum/sho...voj-sprej-(tag)

  35. #35
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    Moze li neko da mi odgovori na moj problem ?? :/

  36. #36
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Mozda lag?
    Mozda samo bug neki

  37. #37
    lich
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by MilanChe View Post
    Moze li neko da mi odgovori na moj problem ?? :/
    nije bug meni se deshavalo da bacim bombuon se okrece nestane i pukne posle nekoliko sec :S
    Probaj da obrishesh cs pa da ga skinesh ponovo, ali nemoj josh jer ne rade linkovi

  38. #38
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    fps low :/ internet mi je 256 kb-a ne mogu normalno da igram sa 101 fps..moze li mi neko objasniti kako da to namestim. sem u konzoli fps_max 101 hvala imam ati-evu radeon hd 3450 graficq.. ima to veze sa grafickom :/
    Last edited by MilanChe; 06-01-2011 at 04:22.

  39. #39
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Nov 2010
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MilanChe View Post
    fps low :/ internet mi je 256 kb-a ne mogu normalno da igram sa 101 fps..moze li mi neko objasniti kako da to namestim. sem u konzoli fps_max 101 hvala imam ati-evu radeon hd 3450 graficq.. ima to veze sa grafickom :/
    probaj ovaj cs

    www.balkan-ekspress.com/csfull

  40. #40
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by addeR View Post
    Jako dobar nema propusta.

  41. #41
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    a sta mislite da qpim steam acc? mozda ce biti bolje? sry ako sam promasio temu ..pitam zato sto odavno imam probleme sa tim fps-om i tim sranjima..laguje mnogo..

  42. #42
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Kragujevac
    Age
    24
    Karma
    18

    Default

    nema to veze ... moras da uzmes jaci komp ili je problem da ti je komp pun virusa :/
    Srecne Novogodisnje i Bozicne praznike zeli vam RC Community


    - Rapid Community CS 1.6 v42
    - Najtrazeniji plugini za DR
    - Loading Game Banner

  43. #43
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    2.53 GHz procesor giga rama(stariji-ddr), ati radeon hd 3450 graficka... to je to.. windows xp sistem
    Last edited by MilanChe; 07-01-2011 at 02:11.

  44. #44
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Unhappy

    ja kada ocu da skinem p48 meni pise da to moze da nasteti mome racunaru.Kako da se toga rikesim?

  45. #45
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Kragujevac
    Age
    24
    Karma
    18

    Default

    ne moze da ti nasteti ...slobodno teraj ...



    Milance msm da imas slabiju masinu ...mada je procesor ok ,ali ram je los :/
    Srecne Novogodisnje i Bozicne praznike zeli vam RC Community


    - Rapid Community CS 1.6 v42
    - Najtrazeniji plugini za DR
    - Loading Game Banner

  46. #46
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    e znam brate..ali sta da dam 2 soma za ram..to je stariji ...ddr..moram da menjam celu plocu da stavim ddr2...jer je sve jeftnije za ddr2..a nemam bas nesto lovu...:/

  47. #47
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    e momci zna li ko odgovor na ovo ------>>>> ,,Moj drug ima w7 ultimate i dobar komp prije je imao w xp i mogo mu je cs 1.6,sad ga instalira i sve to ali kad ulazi pise abnormal program termination i kod jednog cs-a samo udje i izadje"



    Moze li ikakvi savjet ima sad windows 7 ultimate 1GB ram servis pack 2 .......

  48. #48
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Kragujevac
    Age
    24
    Karma
    18

    Default

    Quote Originally Posted by MilanChe View Post
    e znam brate..ali sta da dam 2 soma za ram..to je stariji ...ddr..moram da menjam celu plocu da stavim ddr2...jer je sve jeftnije za ddr2..a nemam bas nesto lovu...:/
    sada ti je ddr najskuplji tako da se isplati preci na ddr2 ili 3
    Srecne Novogodisnje i Bozicne praznike zeli vam RC Community


    - Rapid Community CS 1.6 v42
    - Najtrazeniji plugini za DR
    - Loading Game Banner

  49. #49
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Serbia
    Karma
    9

    Default

    WIN 7 nije napravljena za igrice tako da mi preporucio da ubacite XP

  50. #50
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Bar
    Karma
    0

    Default

    Zna li neko u cemu je problem sa cs 1.6 non steam, kada poqsam da upanem na neki server preko ip-a, pocne mapa da se skida i onda mi se prkaze neki error... a kad poqsam da nadjem server preko find servers, pise could not contact to maser game to retrieve... nesto tako :P hvalla unapred!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •