Results 1 to 11 of 11

Thread: sscanf plugun

  1. #1
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Kumanovo
    Karma
    0

    Default sscanf plugun

    ovako imam problem sa sscanf , znaci idem na serveru ( kucan server ) i pisem anapravi i sve radi znaci pravim rabote na proadzbu , stavim mod na host i idem anapravi i samo mi spama sa komandom i ne stavlja nisto na prodazbu i idem u server.log i iskoci mi ovo

    [18:08:59] sscanf error: System not initialised.
    [18:09:02] sscanf error: System not initialised.
    [18:09:03] sscanf error: System not initialised.
    [18:09:04] sscanf error: System not initialised.
    [18:09:06] sscanf error: System not initialised.
    [18:09:10] sscanf error: System not initialised.
    [18:09:12] sscanf error: System not initialised.
    [18:09:14] sscanf error: System not initialised.

    ako moze link za sscanf da simnem !

  2. #2
    Administrator Site Admin Array Wroy's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Zrenjanin
    Karma
    73

    Default

    Ajd samperi/skripteri pomozite coveku ��
    I <3 Turshija
    Quote Originally Posted by relja.kgb View Post
    ako pera psuje ziku, opomeni peru i zakljucaj odmah temu!

  3. #3
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Kumanovo
    Karma
    0

    Default

    neko help hitno mi je :/

  4. #4
    Administrator Site Admin Array Wroy's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Zrenjanin
    Karma
    73

    Default

    Bump!
    I <3 Turshija
    Quote Originally Posted by relja.kgb View Post
    ako pera psuje ziku, opomeni peru i zakljucaj odmah temu!

  5. #5
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Kumanovo
    Karma
    0

    Default

    neko help hitno mi je :/

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Brod
    Age
    22
    Karma
    8

    Default

    http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=570927
    Zamjeni sscanf2.inc iz svog include foldera sa ovim, i sscanf.dll (ako koristis windows) iz svog plugin foldera sa ovim koji skines.
    Otvoris pawno (ako imas vise pawno programa pazi da otvoris onaj koji koristi include fajlove od tvog moda), otvori skriptu, re-compile i gotovo.
    Pokrenes server i ne bi ti trebalo vise praviti problem.
    I pogledaj sta ti jos izbaci u server log, mozda ti nesto pravi konflikt sa modom.

    Edit: Ako budes imao problema, re-compile sve skripte koje koriste sscanf, vidio sam da je to potrebno na novijoj verziji sscanf.

  7. #7
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Kumanovo
    Karma
    0

    Default

    nece bro probao sam , inace imam server od kgb i nece stavljao sam 1000 plugina :/

  8. #8
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Kumanovo
    Karma
    0

    Default

    moze neko help? Na kucni serveru radi a na hosting nece , ako moze brzi odgovor sutra moram da otvorim server a to nije mi sredjeno

  9. #9
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Kumanovo
    Karma
    0

    Default

    help?

  10. #10
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Kumanovo
    Karma
    0

    Default

    Bump!

  11. #11
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Kumanovo
    Karma
    0

    Default

    lock sredjeno

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •