View Full Version : Oko servera
Jel kad se skupi 200 bodova, ne moze da se podigne server sa vise od 26 slota? ili treba da se doplati za 32?
Mislim da se mora nadoplatiti al nisam tacno upucen :)
Dobicete server 26 slota, a ako ga napunite bice Vam povecan na 32 slota.
Uskoro nova iznenadjenja! ;)
Pozdrav.
Da pravo je iznenadjenje ti serveri nemaju ni support ako mislite da je lako skupit 200 bodova ebemu -.- ?
Bilo je 32 slota pa ste smanjili na 26 -_-' previse se ljudi aktiviralo nema toliko prostora a ?
Da pravo je iznenadjenje ti serveri nemaju ni support ako mislite da je lako skupit 200 bodova ebemu -.- ?
Bilo je 32 slota pa ste smanjili na 26 -_-' previse se ljudi aktiviralo nema toliko prostora a ?
jako si nezahvalan, gdje jos nude na takav nacin besplatne servere? pa tebi ako neodgovara uvijek posto opcija plati pa imaj podrsku (koliko para toliko muzike)
i zasto bi korisnici koji placaju svoje usluge bilo jednaki sa korisnicama koji su svoju uslugu dobili bez novca ( zbog toga su u ovom slucaju uskraceni za support )
skupit 200 ljudi koji ce kliknuti nije tesko a ? -_-'
skupit 200 ljudi koji ce kliknuti nije tesko a ? -_-'
tebi ako je lakse platiti, onda nemoj skupljati bodove ;)
tebi ako je lakse platiti, onda nemoj skupljati bodove ;)
Sto kaze k@lu koliko para toliko muzike ti ako imas pare platis i imas supportere koji ce ti izvrsiti na tiketima o cemu objasni u cemu je problem a na ovo sakupljanje bodova mene da se pita ja nebi nikako da support da prinjusi tiketu tom samo da ga zatvori Znaci Platis imas Support a ovo vako besplatno nista :)
Izvoli Plati ili Skupi bodove i lepo uzivas i to je to :D
Ako ti se ne svidja ti kazi odmah cu rado da ga suspend. ;) Imamo dovoljno prostora. 7 masina sa vrhunskom konfiguracijom!
Pozdrav.
Moze li cw server kao nagradu za poene ??
Moze li cw server kao nagradu za poene ??
Skupis 200 poena i mozes od 12-26 slotova. :)