PDA

View Full Version : Help :(

Mirzoni
22.12.13, 16:09
Pozdrav napravio sam ovaj acc jer mi je stari hakovan ////:

Ime starog Acc: Mr. In White, UROŠE MOLIM TE DA MI PREBACIŠ OVDE POENE PROVJERI IP LOG I VIDIT CES DA JE MOJ ACC JA SAM SVAKI DAN ULAZIO NA NJEGA.. I NEDAJTE SERVER OVOM IDIOTU :(

STARI MEJL MR IN WHITE ACC (mirza.c.ronaldo@live.com) - kaze da sam promijenio, al nmg ni provjerit jer nez podatke tog mejla :(

Srry zbog caps lock :(

Mirzoni
23.12.13, 09:38
Bump! Hitno! :(

Mirzoni
23.12.13, 21:11
BumpČina!

twix
23.12.13, 21:52
mislis da ce videti ako napravis 1000 bumpova? posalji mu pm i nemoj vise da ti se ponavlja da ne dobijes warn.

Mirzoni
23.12.13, 23:09
mislis da ce videti ako napravis 1000 bumpova? posalji mu pm i nemoj vise da ti se ponavlja da ne dobijes warn.

Prije će vidjeti ovu temu nego moj pm ćao

Mirzoni
24.12.13, 21:39
Kao sto sam i rekao doticni gospodin uros nije pogledao moj PM ;) BUMP dok ne pogleda, ako ce ko warn prvo recite neka on procita i neka mi on taj warn / ban da... bar cu znati da je procitao!

riste5
24.12.13, 23:37
Kao sto sam i rekao doticni gospodin uros nije pogledao moj PM ;) BUMP dok ne pogleda, ako ce ko warn prvo recite neka on procita i neka mi on taj warn / ban da... bar cu znati da je procitao!

Zabranjeno je bumpovati temu, a da nije proslo 24h od predhodnog.

Mirzoni
25.12.13, 09:56
Zabranjeno je bumpovati temu, a da nije proslo 24h od predhodnog.

Reci mi nešto što nisam znao, pročitaj moj post i vidjet ćeš da je hitno.. ako onaj debil uzme srw od mojih bodova .... :/

riste5
25.12.13, 13:52
Reci mi nešto što nisam znao, pročitaj moj post i vidjet ćeš da je hitno.. ako onaj debil uzme srw od mojih bodova .... :/

Obrati se njemu na PM, mislis da ce on videti ako ti bumpujes temu 100x?
Kontaktuj Urosa, preko private message (PM), pa odgovorice ti kad bude video.

twix
25.12.13, 15:09
nemam komentar osim warna, i nemoj mi to cao jer ja znam dobro sta pricam i iza svake svoje reci stojim.

Mirzoni
25.12.13, 21:01
nemam komentar osim warna, i nemoj mi to cao jer ja znam dobro sta pricam i iza svake svoje reci stojim.

Šta misliš da si neki gospodin ovdje? pa da ti moram presirat?
inače da čitaš šta pišem razumio bi a nikada neces razumiti dok čitaš između redova..

Ustupio sam u kontakt s urošom ovde može lock. Bye (ćaos)