View Full Version : Help :(
Pozdrav napravio sam ovaj acc jer mi je stari hakovan ////:
Ime starog Acc: Mr. In White, UROŠE MOLIM TE DA MI PREBACIŠ OVDE POENE PROVJERI IP LOG I VIDIT CES DA JE MOJ ACC JA SAM SVAKI DAN ULAZIO NA NJEGA.. I NEDAJTE SERVER OVOM IDIOTU :(
STARI MEJL MR IN WHITE ACC (mirza.c.ronaldo@live.com) - kaze da sam promijenio, al nmg ni provjerit jer nez podatke tog mejla :(
Srry zbog caps lock :(
mislis da ce videti ako napravis 1000 bumpova? posalji mu pm i nemoj vise da ti se ponavlja da ne dobijes warn.
mislis da ce videti ako napravis 1000 bumpova? posalji mu pm i nemoj vise da ti se ponavlja da ne dobijes warn.
Prije će vidjeti ovu temu nego moj pm ćao
Kao sto sam i rekao doticni gospodin uros nije pogledao moj PM ;) BUMP dok ne pogleda, ako ce ko warn prvo recite neka on procita i neka mi on taj warn / ban da... bar cu znati da je procitao!
Kao sto sam i rekao doticni gospodin uros nije pogledao moj PM ;) BUMP dok ne pogleda, ako ce ko warn prvo recite neka on procita i neka mi on taj warn / ban da... bar cu znati da je procitao!
Zabranjeno je bumpovati temu, a da nije proslo 24h od predhodnog.
Zabranjeno je bumpovati temu, a da nije proslo 24h od predhodnog.
Reci mi nešto što nisam znao, pročitaj moj post i vidjet ćeš da je hitno.. ako onaj debil uzme srw od mojih bodova .... :/
Reci mi nešto što nisam znao, pročitaj moj post i vidjet ćeš da je hitno.. ako onaj debil uzme srw od mojih bodova .... :/
Obrati se njemu na PM, mislis da ce on videti ako ti bumpujes temu 100x?
Kontaktuj Urosa, preko private message (PM), pa odgovorice ti kad bude video.
nemam komentar osim warna, i nemoj mi to cao jer ja znam dobro sta pricam i iza svake svoje reci stojim.
nemam komentar osim warna, i nemoj mi to cao jer ja znam dobro sta pricam i iza svake svoje reci stojim.
Šta misliš da si neki gospodin ovdje? pa da ti moram presirat?
inače da čitaš šta pišem razumio bi a nikada neces razumiti dok čitaš između redova..
Ustupio sam u kontakt s urošom ovde može lock. Bye (ćaos)