View Full Version : COD:mw klase
Kako da ubacim u cod premium klase? Samo mi nemojte spominjeati ovidiusa da mu dam pare da mi sredi srv..:)
Brat ,oprosti sto se mijesam,ali koliko sam ja upucen sa drugih foruma ,gledao sam da se to naplacuje,ja da imam to,uradio bih ti za dz :) ali nemam,sad ne znam mozda se neko nadje da ti to ubaci za dz,ali cisto sumnjam jer sam vidio da se to napalcuje
Brat ,oprosti sto se mijesam,ali koliko sam ja upucen sa drugih foruma ,gledao sam da se to naplacuje,ja da imam to,uradio bih ti za dz :) ali nemam,sad ne znam mozda se neko nadje da ti to ubaci za dz,ali cisto sumnjam jer sam vidio da se to napalcuje
pa zinulo im dupe za pare..:)
pa zinulo im dupe za pare..:)
Jeste, zinulo mi dupe, jel ti smeta?
Ja cenim svoj rad, i svoj trud, meni se obrati XX klijenata, i svaki hoce da mu se nesto zameni, i nikad nije zadovoljan, da li ocekujes da ja provedem 5 dana, sredjujuci svakom ono sto mu u tom trenutku padne na pamet?
I da bude gore nikad nisu zadovoljni, pa moras redovno da radis...
Ocekujes da tako gubljenje vremena ne naplatim? Onda imas pogresnu percepciju gledanja na vreme potrebno za pawn kodiranje necega (ovaj slucaj: pravljenje klasa):cool:
Jeste, zinulo mi dupe, jel ti smeta?
Ja cenim svoj rad, i svoj trud, meni se obrati XX klijenata, i svaki hoce da mu se nesto zameni, i nikad nije zadovoljan, da li ocekujes da ja provedem 5 dana, sredjujuci svakom ono sto mu u tom trenutku padne na pamet?
I da bude gore nikad nisu zadovoljni, pa moras redovno da radis...
Ocekujes da tako gubljenje vremena ne naplatim? Onda imas pogresnu percepciju gledanja na vreme potrebno za pawn kodiranje necega (ovaj slucaj: pravljenje klasa):cool:
Da smeta mi jako i sta ces sad?
Ceni ti svoj rad i sve,ali bas ovo sto si rekao da 5. dana provedes da sredis cod mw to ti ne veruje..
Da smeta mi jako i sta ces sad?
Ceni ti svoj rad i sve,ali bas ovo sto si rekao da 5. dana provedes da sredis cod mw to ti ne veruje..
Ne naprotiv, kazem kad nekom nesto padne na pamet, na meni je da to uradim, sa xx klijenata, koji imaju aktivan mozak, mozes da zamislis koliko vremena trosim oko cod moda..
Od njegove ideje, do moje realizacije...
Ne naprotiv, kazem kad nekom nesto padne na pamet, na meni je da to uradim, sa xx klijenata, koji imaju aktivan mozak, mozes da zamislis koliko vremena trosim oko cod moda..
Od njegove ideje, do moje realizacije...
pa meni neko da ponudi cod mw 2 free da mi uradi,ne bi ga mnogo mucio samo bi trazio shop i premium klase..:)
terminator
04.10.11, 10:03
oce neko da mi da link da skinem swat klasu i ono oruzije za cod
terminator
04.10.11, 10:05
imam i server 193.192.59.222:27054 *DReamiNG PubliC
Evo ti link za download klasa (22 klasa + premium + SWAT etc.)
http://www.megaupload.com/?d=UW6I62L7
Ukoliko imas problem da obicni igraci ti mogu koristiti premium klase javi se na PM da ti dam kod za to ;)
Inace, ne moras nista da placas sve je FREE a oruzije mozes da skines sa mog servera ako oces pa da uploadujes na svoj server, ali videcu da uploadujem .ZIP za tebe pa cu ti dati kad to zavrsim. Ako ne bude u roku od 3 dana napomeni me na PM!
ako nekom treba codMW plgugin objasnjenja kreiranja i tako to. facebook.com/miloric tu sam da pomognem. pozz
Tema stara 100 godina :D, za sve ostalo imas PM ili sekciju SPAM.
Lock.