PDA

View Full Version : www.cs-svet.mojmml.info

LuDak97
01.10.11, 14:26
Evo pokrenuo sam jedan projekat Cs Svet...Tu ce se nalaziti svi tutovi o cs-u,potrebni su nam moderatori posto smo tek poceli sa radom.Zelim da ovo razvijem bas dobro da imamo dostra registrovanih i aktivnih clanova.Trenutno je na free domeni sajt,ali narucicemo sledece nedelje .net domenu!

Forum mozete videti OVDE (http://cs-svet.mojmml.info/forum/index.php)

Gidra :)
01.10.11, 16:11
Oprosti al stw lose :( Nemozes uspeti sa mojmml podomenom plus sto pise cs-svet a imas programiranje ,serveri tvoji ..itd i lose uradjenja tema...Ovo shvati kao savet da uspes jos bolje s tim sto znas sta ne valja :) i malo sredi izgled foruma i modove podesi lepo i hakove.

LuDak97
01.10.11, 16:14
Oprosti al stw lose :( Nemozes uspeti sa mojmml podomenom plus sto pise cs-svet a imas programiranje ,serveri tvoji ..itd i lose uradjenja tema...Ovo shvati kao savet da uspes jos bolje s tim sto znas sta ne valja :) i malo sredi izgled foruma i modove podesi lepo i hakove.

Ma sredicu sve,i domen cu naruciti sl nedelje,a ovo cs-svet sam napisao zato sto je vec zauzeto cs-world..:S

Gidra :)
01.10.11, 17:09
Ma sredicu sve,i domen cu naruciti sl nedelje,a ovo cs-svet sam napisao zato sto je vec zauzeto cs-world..:S

Ja sam pripremio dizajn i ljude itd...Samo jos domen da uzmem ovih dana, al pre toga moram da sredim nesto :)
U svakom slucaju ako ces cs svet nema sta da ti tu traze serveri i programiranje itd... samo za cs iskljucivo treba.

EnA^
01.10.11, 17:55
pa dobro dokle vise ovako Reklamiranja imate Sticky temu pa tu Reklamiraj Te