PDA

View Full Version : neko mi Pokusava Hackovat FTP !!



Fucker13
19-03-2011, 21:03
Imam Veliki problem Skoro je neko poceo da ''Nagadja'' Sifru od mog FTP-a
aL naravno Uzaludo ii ko sto znate kad pogrijesi 5 put, Ja dobijem ban na 30 min !
sad Prilikom Pokusaja da udjem na FTP pise mi kao Ban sam na 30 min aa ja nikad ne pogrijeshim sifru jer mi je spremljena u racunaru !

Spase DuGy
19-03-2011, 21:09
i? proveri da ti nije bio ukljucen Caps Lock , pa zbog toga.

fleetex
19-03-2011, 21:32
hmm .. to nije moguce , jer banuje samo ip ..
ne kontam , kako se to moze desiti

Spase DuGy
19-03-2011, 22:07
pa neznam, ja mislim da je owo zbog Caps Lock-a
proveri dali je to ili je nesto drugo.
a i kako je mogao da provali toliko 10 takvih slova i brojeva, pa da gadjas ceo dan nebi ubo sifru koja treba. :)

LeadeR
22-03-2011, 12:37
Posalji igiju sliku zadnje uplate na mejl,a on ce tebi podatke od gpanela :)

BrundiX7
24-03-2011, 17:12
1. nikad nikome ne daj sifru od FTP-a osim ako s tobom drzi server
2. bilo je 100000 i svak kazhe da se nemoze hakovat ftp -.-'
3. pitaj ljepo iggija da ti reset FTP pw/RCON i posalji mu slike zadnje uplatnice

Tony Montana_v2
24-03-2011, 17:41
od FTP-a ili gPanela?

Paka
04-04-2011, 18:14
od FTP-a ili gPanela?
Jao koji noobovi danas sve otvaradju servere -.- !!! Ovo je strasno lepo ti je rekao "pitaj ljepo iggija da ti reset FTP pw/RCON i posalji mu slike zadnje uplatnice"

Znaci FTP Lozinku.

Drugo GAMEPANEL NEMOZE BITI HACKOVAN to svako zna i nemoze niko da ti HACKUJE SERVER, I bolje mani se CS-a

markomunja
06-04-2011, 11:32
xD ko kaze da ne moze, ali nije tako lako...:)

NikolaJ
06-04-2011, 13:46
Ako su hakovali celu datu beograda mogu i gpanel al tesko!

^ Mr. Luxy Shmuxy ^
09-04-2011, 22:54
Ako su hakovali celu datu beograda mogu i gpanel al tesko!

Sve moze da se hakuje najteze je hakovati FB jer on ima posebnu zastitu od hakovanja koju samo mogu da probiju oni Old School Hackers :) ....