PDA

View Full Version : molba za turshiju



golden196
19-04-2011, 10:56
Ttrebao bi da se prosiri api malo :D
Ako bi mogao da uradiš api za mjenjanje one default mape u gpanelu za restart servera i za mjenjanje passa :D
posto citav gpanel radim preko apija

DzoniBL
19-04-2011, 11:01
Posalji mail turshiji

APEX
19-04-2011, 12:33
Pošalji mu pm jer će to pre videti nego ovu temu ;)

golden196
19-04-2011, 12:57
poslao sam mu mail,sramota me vise da coveka morim toliko :(