PDA

View Full Version : Predlog za Novi Game Panel



Spase DuGy
15-05-2011, 17:24
Posto vidim da ce biti da sam mozes da reinstall server, i pormenis mod... Trebali bi da stavite kad neko hoce da reinstall ili promeni mod, da mora da ukuca pin kod.. Jer ako vam neko ubaci keylogger i onda udje i reinstall server i promeni mod sve zivo izjebe :D sada to nemoze, al kad biste to uradili onda bi bilo dobro.. msm dok ne krene u rad taj novi v2 panel :)

Ako ste to vec imali u vidu onda ok.. :D jer ne vidim da ste negde to napisali :)

Wroy
15-05-2011, 18:07
hm, nije losa ideja, mozda...
od skoro vam radi arhiva, pa mozete sami da napravite backup jednom nedeljno svih potrebnih fajlova prostim klikom :)

Kasper96
15-05-2011, 18:12
al ovo sto je dugy rekao bilo bi bas extra

turshija
15-05-2011, 18:13
Pa ako ti neko provali u gpanel, sta ga sprecava da otvori webftp i uradi delete celog cstrike foldera ? :)
Kada bi i delete foldera zabranio i trazio pin, onda bi ljudi uzeli FTP podatke pa rucno pobrisali preko FTP klijenta ...
A kada bi i za prikazivanje FTP podataka trazio PIN, onda bi PIN kod izgubio svoju poentu, tako da nista od toga :)
Cuvajte gpanel, ne dajte sifru svakome i necete imati problema :)

Milan Cetkovic
15-05-2011, 18:16
Ili jednostavno otvore tiket, i support im promeni mod.

Logika!
15-05-2011, 18:20
a mogli bi da uppdajtujete verziju gpanela demo da vidimo kako je to reinstal itd

Spase DuGy
15-05-2011, 18:40
hm, nije losa ideja, mozda...
od skoro vam radi arhiva, pa mozete sami da napravite backup jednom nedeljno svih potrebnih fajlova prostim klikom :)

Pa kad biste stavili bilo bi dobro :)


Pa ako ti neko provali u gpanel, sta ga sprecava da otvori webftp i uradi delete celog cstrike foldera ? :)
Kada bi i delete foldera zabranio i trazio pin, onda bi ljudi uzeli FTP podatke pa rucno pobrisali preko FTP klijenta ...
A kada bi i za prikazivanje FTP podataka trazio PIN, onda bi PIN kod izgubio svoju poentu, tako da nista od toga :)
Cuvajte gpanel, ne dajte sifru svakome i necete imati problema :)

Ma ne, jeste i to.. Al kazem za ovo.. a i rekao sam kad ti neko ubaci keylogger znas :D
Samo to za reinstall i promena moda... ovako preko ftp-a neznam puno njih za obrise to sto treba...
Msm ja mislim da bi ovo bilo dobro, sad ti se bolje razumes u to pa ti odluzi :)

Zlajaa
16-05-2011, 01:12
Po meni je to za pin kod totalno bespotrebna stvar u gpanelu.
PIN kod sluzi da bi neka ne vlascena lica menjali nalog. A sad zamisli reseller nalog ili nalog koji deli vise ljudi i sad trebaju install mod neki, ti im moras dati pin, a sta ce onda te iste ljude spreciti da tebi menjaju password od gpanela ?

Jako losa zamisao.

Bolje uvesti da mozes namestiti auto restart servera, np. u odredjeno vreme da se sam server restartuje (cisto da bi se server osvezio)...

Spase DuGy
16-05-2011, 15:41
Po meni je to za pin kod totalno bespotrebna stvar u gpanelu.
PIN kod sluzi da bi neka ne vlascena lica menjali nalog. A sad zamisli reseller nalog ili nalog koji deli vise ljudi i sad trebaju install mod neki, ti im moras dati pin, a sta ce onda te iste ljude spreciti da tebi menjaju password od gpanela ?

Jako losa zamisao.

Bolje uvesti da mozes namestiti auto restart servera, np. u odredjeno vreme da se sam server restartuje (cisto da bi se server osvezio)...

Pa nznm... :D

DarklorD
19-05-2011, 16:07
A mozda bi bilo dobro, kad se logiras na game panel da ti potrazi PIN i samo tad da trazi pin posle to nece trebati, mislim da ce se tako spreciti key logere :)

.LoPaTa.
19-05-2011, 17:53
Ja mislim da je pin baš potrebna stavar... ali ne treba na svemu da bude pin... pin treba da bude kao i sad... samo za podatke.... I trebate staviti još da pin može da se menja... imam dosta toga što bi želeo na gpanelu... i predlažem da malo sredite onaj panel za resellere.... zašto taj panel ne može da bude kao ovaj normalni?

Spase DuGy
19-05-2011, 20:25
A mozda bi bilo dobro, kad se logiras na game panel da ti potrazi PIN i samo tad da trazi pin posle to nece trebati, mislim da ce se tako spreciti key logere :)

Pa svejedno ako ti neko ubaci keylogger, kad ukucas pin kod, i on to vidi xD
Lopata: Ne treba svuda pin kod, kao sto je rekao Zlaja...

RuN^[AWP]
20-05-2011, 10:09
A moze li covek sam da reinstal server ili mora podrska?

Wroy
20-05-2011, 10:18
zasad mora podrska, ali cete uskoro imati i tu opciju :)

RuN^[AWP]
20-05-2011, 10:22
zasad mora podrska, ali cete uskoro imati i tu opciju :)
to brale :D
a svidja mi se ono sto moze da se sacuva na primer users.ini al nzm dje to ide i kako se to posle stavi opet :)
mnogo mi se svidja,pogotovo novo narucivanje servera,sve je tip top i sve ce bomba biti :D
ima li jos nesto da nam otkrijes sto je u fazi izrade :D

Wroy
20-05-2011, 10:30
taj backup radi samo ako ides preko ftp :)

ah, pa gde ces vise :)
istina, ima jos, ali ce morati da saceka... pravo vreme ;) :)

*AreS*
20-05-2011, 14:07
A to za modove....
jel se moze napravit sa desne strane da ima meni "Installacija modova" i korisnik samo klikne na to, fajlovi se automatski ubacuju, saceka jednu minutu i gotova stvar?

.LoPaTa.
20-05-2011, 16:19
I zašto ste ukinuli one RCON Komande sa GPanela... ono npr ukucam amx_map mapa_neka i server prebaci na tu mapu kao da je admin to uradio? To mi je bilo baš zanimljivo i potrebno... npr. umesto da rtestart server samo promenim mapu... a ne moram ulaziti u cs već to mugu sa panela.... vratite nam to :D

*AreS*
20-05-2011, 16:53
@lopata
a jesi se sjetio HLSW-a?

.LoPaTa.
20-05-2011, 22:13
@lopata
a jesi se sjetio HLSW-a?

Ne, nisam baš upućen u to :( Možeš li mi malo detaljnije objasniti to? Hvala... :D

Spase DuGy
21-05-2011, 11:04
Ne, nisam baš upućen u to :( Možeš li mi malo detaljnije objasniti to? Hvala... :D

Evo ti imas ovde -> http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?4-Uputstvo-HLSW-RCON-kontrola-servera&highlight=HLSW
Upustvo o HLSW-u :)

.LoPaTa.
21-05-2011, 16:39
Evo ti imas ovde -> http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?4-Uputstvo-HLSW-RCON-kontrola-servera&highlight=HLSW
Upustvo o HLSW-u :)

Hvala ;)