PDA

View Full Version : Predlog za panel :)



PajkO
25-05-2011, 10:29
pozz...
jel moze da se napravi da preko panela moze da se uploaduje neki .rar ili .zip fajl pa da se ekstraktuje (kao sto ima opcija na web cpanel), posto ja kad ubacujem neke svuke i tako to smorim se 1 po 1.. ? mislim da bi ovo bilo lepo :)

a1r-m4x
25-05-2011, 10:47
možeš da uploaduješ zip pa da tražiš podršci da ti raspakuje

PajkO
25-05-2011, 11:05
pa bilo bi bolje da mozemo sami da raspakujemo, i da ne mucimo podrsku, a i brze bi zavrsili :)

Hyper92
25-05-2011, 13:44
svidja mi se ovaj predlog ali u rar ipak moze da se zapakuje i neki virus msm da bi bolje bio da se dozvoli upload na primer od 1-5 stavko istovremeno kako bi se proces malo ubrzao :)

Ikac
25-05-2011, 13:55
svidja mi se hyperova ideja ali ako vec nesto mnogo uploadujete mozete to da uradite preko total cmda, file zille ili neceg treceg

FROYDENZi
25-05-2011, 14:14
Bas mi se svidja prijedlog posto kad trebamo neki jak plugin da ubacimo na server treba sve 1 po 1 da se upload pa me to smori al ovako bi to bilo mnogo lakse i prakticnije ;)

BaltaZar-Milan Cetkovic-
06-06-2011, 22:39
Total Comander i nemate zime ;)

turshija
07-06-2011, 00:43
Slucajno videh temu posto je ovaj bumpovao, ali uglavnom ovo nije lako izvodljivo ...
Kod web panela je lako, posto vi uploadujete fajl na host i samo ga raspakujete preko neke PHP-ove extenzije za zip, dok kod panela stvari funkcionisu drugacije ...
Vi kada preko panela uploadujete nesto, to se prvo kopira na web u temp direktorijum, pa onda game panel kopira na game masinu, a na game masinama nema PHP-a :)

Sp@jk
07-06-2011, 08:41
Slucajno videh temu posto je ovaj bumpovao, ali uglavnom ovo nije lako izvodljivo ...
Kod web panela je lako, posto vi uploadujete fajl na host i samo ga raspakujete preko neke PHP-ove extenzije za zip, dok kod panela stvari funkcionisu drugacije ...
Vi kada preko panela uploadujete nesto, to se prvo kopira na web u temp direktorijum, pa onda game panel kopira na game masinu, a na game masinama nema PHP-a :)

u pravu si, ali mozda ima neki 2. nacin osim extractovanja preko php-a :)

PajkO
07-06-2011, 10:52
pa jel moze onda da se savi npr za se obelezi vise fajlova i da se upload? :)
kao ono kod fb-a kad se uploaduju sliku, oznacis koje fotografije hoces i one se sve upload, pa tako i za ovo, mislim da je ovo moguce? :)

turshija
07-06-2011, 16:57
Moguce je preko flash uploadera, ili html5 drag'n'drop metode, ovu drugu metodu mozda implementiram jednog dana :)

sasa-milo
09-06-2011, 13:00
ma fille zila i resena stvar :D

PajkO
09-06-2011, 16:38
ma fille zila i resena stvar :D

pa ne korsite svi ftp cliente.. :D ...
ipak bi bilo bolje na paneluu da se odradi opcija.. :D

^ Mr. Luxy Shmuxy ^
26-07-2011, 13:46
http://www.facebook.com/group.php?gid=134062253296866

E moj keno, nmj spamovati po forumu popices BAN, i nmj ovde reklamirati server . . . ja sam Luka sa facebook-a :P

.LoPaTa.
26-07-2011, 14:19
Mogli bi ste ubaciti da možemo upload više stavki odjednom... npr. kada otvorimo prozorčić za upolad stavki možemo da držimo ctrl i tako odabiramo više dokumenata... bilo bi puno bolje... npr. kada trebam mapu ubaciti a ne želim da se smaram preko cilenta (ja znam, ali imajte obzira da ne znaju svi) a mapa ima više nekih fajlova koji su obavezni uz nju.. ili kada ubacujem neki jači plugin/mod pa npr. u config trebam ubaciti par txt-ova... mislim da je ovo veoma korisna stvar...

turshija
27-07-2011, 19:34
To zahteva flash uploader, posto je ovaj klasican HTML input type="file" ogranicen samo na jedan fajl jbg ...
Mozda bude jednog dana, nije mi u planu u bliskoj buducnosti :P

FROYDENZi
27-07-2011, 20:01
To zahteva flash uploader, posto je ovaj klasican HTML input type="file" ogranicen samo na jedan fajl jbg ...
Mozda bude jednog dana, nije mi u planu u bliskoj buducnosti :P

Zar ti nisi Odsutan do 05.08.2011. hehehe znaci bice al u daljoj buducnosti :)

turshija
29-07-2011, 11:10
Jesam odsutan :)
Dodjem ako se zakacim na neki suntavi wifi :D

Wroy
29-07-2011, 11:21
Jesam odsutan :)
Dodjem ako se zakacim na neki suntavi wifi :D
oho.. wifi kazes... do jaja(ne tih koje ti prodajes bugarima)
hm.... ako ti kazem da cu da ti platim da odradis mailove? xD