PDA

View Full Version : Pomo



m4rko
03-08-2011, 13:51
Novi mi je server i sad neće da mi pozove HLTV na server, zna li neko šta treba da radim? :)

Caki
03-08-2011, 13:53
1. Otvorite u C:\Program Files\Valve\hltv.exe (negde nije "Valve",nego "Counter Strike 1.6")

2. Otvara vam se crna konzola HLTV

3. Sledi kucanje HLTV komandi
a) name "ime vaseg HLTV-a"
b) serverpassword "pw servera" (ako na serveru nema PW ovo nije potrebno kucati)
c) connect "IP"
4. Konektovani ste na server.Vas HLTV je u SPEC-u.Sledi kucanje komande za snimanje demo-a.
a) record "ime demoa"
5. Recording initialized.. Znaci demo se snima,sve je OK.
6. Kada zelite za prestanete sa snimanjem demo-a kucajte:
a) stop
P.S
Na promeni mapa ne dirati nista,HLTV sam vrsi snimanje demoa na zasebnim
mapama..Znaci na vama je samo da ga ubacite na prvoj mapi i da
pokrenete recording..

Mozda deluje komplikovano kada na prvi pogled vidite sve ovo,ali nije tako.Evo prostog primera kako ubaciti HLTV:

1. Otvorite hltv.exe
2. name "neWFive HLTV"
3. serverpassword "cw1"
4. connect 212.200.163.179:20003
**HLTV je unutra.Pokrenite recording**
5. record "newfive vs SK"
**Demo se snima**
6. stop
**Demo je snimljen u cstrike folderu,gg**

NAPOMENA:
Svako
ime,pw,IP,svaki naziv $to kucate kucajte pod navodnicima inace se
razmak nece prepoznavati...


Tut od A-Z :P

m4rko
03-08-2011, 13:55
Znam za to, nego kako ja onda tu dobijam ip da dam ljudima da gledaju od kuće? Preferiram HLTV.org :)

Simbad
03-08-2011, 13:55
jesi probao hltv sa svog pca koji error izbaci? jel imaš oslobođen proxy slot?
edit: dok se ja sjetim poslati post ovaj već ispisao sve :P

turshija
03-08-2011, 17:04
U server.cfg nadji sv_proxies 0 i promeni na 1 :)
Ako nemas nigde to, onda dodaj na kraj fajla:

sv_proxies 0

Wroy
03-08-2011, 19:55
ma jok bre, zabranjen je u dproto.cfg...
posalji tiket ;)

turshija
04-08-2011, 15:36
fail, zaboravio sam na dproto xD