PDA

View Full Version : KGB Game Panel Restarter v2



turshija
18-08-2011, 16:40
Proslo je dugo od kako je izbacena prva verzija Game Panel restartera, tako da sam odlucio da napravim novu verziju, ali da odradim totalno ispocetka :)

Ako vas zanima kako radi KGB Game Panel API, kao i stara verzija restartera, to mozete videti na sledecem linku (http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?11865-KGB-Game-Panel-Web-API-korisna-WEB-aplikacija-koja-demonstrira-koriscenje-API-ja)

Demo:
www.milf-cs.info/restart (http://www.milf-cs.info/restart)

Download:
Aplikacija je naravno open source, i najsvezija verzija moze se preuzeti na mom github-u (https://github.com/turshija/KGB-Game-Panel-Restarter) (desno imate dugme Download ZIP)
Last update: 24.06.2014.

Instalacija:
1) Uploadujte komplet skriptu u neki folder na vasem webhostingu, na primer u folder "restarter"
2) Ulogujte se na Game Panel, otvorite tab Profil i tu generisite novi API Token
3) Na vasem web nalogu gde ste uploadovali ovu skriptu, otvorite config.php i tu unesite token
4) U browseru otvorite www.vas-sajt.com/restarter i imacete spisak svih vasih servera, zajedno sa opcijama za restartovanje ukoliko su serveri offline

Todo:
-blacklist/whitelist, opcija da izaberete da li da vam lista sve servere iz panela osim servera u blacklist, ili da ne lista nijedan server osim onih u whitelist (ovo ce biti korisno za resellere)

lich.kgb
18-08-2011, 16:41
Bravo borise, k+ :o

bhunited
18-08-2011, 16:43
brw k+

'RaZoR'
18-08-2011, 16:53
svaka cast matori ;) K+

Ekser
18-08-2011, 16:55
Brw Borise K+ :D

EDIT: Borise moze pomoc kako da prosirim tabelu gde ide ime servera,posto mi je podugacko ime pa se vidi samo deo :(

turshija
18-08-2011, 17:01
Daj link da vidim kako ti izgleda ?
u index.php mozes izmeniti liniju 16 i umesto ovoga:

<th>Ime servera</th>
staviti recimo

<th width="200">Ime servera</th>

Ekser
18-08-2011, 17:03
Daj link da vidim kako ti izgleda ?
u index.php mozes izmeniti liniju 16 i umesto ovoga:

<th>Ime servera</th>
staviti recimo

<th width="200">Ime servera</th>

pazi sada...

meni se server zove "^B@CKI J@R@K^ PUBLIC P48 ONLY" a na restarteru izbaci samo "B@CKI J@R@K" :(

turshija
18-08-2011, 17:07
Ali kako ti se server zove u panelu ?
Restarter cita imena servera iz panela, a ne trenutno ime servera :)

Ekser
18-08-2011, 17:08
Ali kako ti se server zove u panelu ?
Restarter cita imena servera iz panela, a ne trenutno ime servera :)

Znaci cita ono kad odem na listu servera a ne server.cfg? OK sacu da izmenim to :D

lich.kgb
18-08-2011, 17:08
http://www.backijarak-online.info/restart/ (nije reklama)

Sto je bitno, ovako odlicno izgleda :)

'RaZoR'
18-08-2011, 17:11
http://www.backijarak-online.info/restart/ (nije reklama)

Sto je bitno, ovako odlicno izgleda :)

ja sam edit pozadinu http://www.curug-cs.com/restart/ :)
(nije reklama.xD)

Ekser
18-08-2011, 17:11
http://www.backijarak-online.info/restart/ (nije reklama)

Sto je bitno, ovako odlicno izgleda :)

Sredio sam to je najvaznije :p

hvala Borise :D

EDIT: Posle cu se ja izgledom pozabaviti :p

Hell_Boy^
18-08-2011, 22:37
Baguje ovo uklonjeno toliko i toliko servera, pise 16 servera a ima samo 4 :D

SweeneyTodd
19-08-2011, 01:56
Todo:
-blacklist/whitelist, opcija da izaberete da li da vam lista sve servere iz panela osim servera u blacklist, ili da ne lista nijedan server osim onih u whitelist (ovo ce biti korisno za resellere)

Ok ovo mi se najvise svidja :)
Ali problem je u tome sto bas nisam razumeo kako ovo da uradim? Za kod mene na srv restarter samo one moje servere da lista?
I primer kad neki klijent mi potrazi "Restarter" kako ja to da mu uradim da lista samo njegov/e server/e ? :)
bas nisam svatio naj :D
ako moze help :)

a1r-m4x
19-08-2011, 02:12
Todo iliti To do što bi u slobodnom prevodu na srpski jezik značilo - treba uraditi

SweeneyTodd
19-08-2011, 02:14
Todo iliti To do što bi u slobodnom prevodu na srpski jezik značilo - treba uraditi
Pitanje je kako? :)

drmrkps
19-08-2011, 03:20
Kako ja da promenim pozadinu na ovome? xD

NeX
19-08-2011, 03:31
Svaka cast majstore K+

Ekser
19-08-2011, 08:17
Kako ja da promenim pozadinu na ovome? xD

udjes u style.css i imas gore na vrhu ovako
background-color:black;(tako nesto) xD

ti to izmeni stavi ovako
background-image: url(linkslike.jpg);

SweeneyTodd
19-08-2011, 11:48
dajte bre ljudi recite kako da uradi ono cudo TREBA MI :D
"Todo: -blacklist/whitelist, opcija da izaberete da li da vam lista sve servere iz panela osim servera u blacklist, ili da ne lista nijedan server osim onih u whitelist (ovo ce biti korisno za resellere) "

Phase
19-08-2011, 13:43
"Todo" znači da to tek treba napraviti. Znači ta opcija još nije uvedena i siguran sam da ćeš biti obaviješten kad bude..

turshija
19-08-2011, 14:10
Bump!
Na web server smo ubacili lighttpd, pa je on dosao uz neki mod security koji odbija sve zahteve koji nemaju user agenta (koji nisu otvoreni preko browsera)..
Zbog toga je vecina restartera prestala da radi (osim na nekim web hostovima gde je u php.ini podesen default user agent)...
Ukoliko vam restarter vise ne radi, skinite najnoviju verziju iz prvog posta :)



dajte bre ljudi recite kako da uradi ono cudo TREBA MI :D
"Todo: -blacklist/whitelist, opcija da izaberete da li da vam lista sve servere iz panela osim servera u blacklist, ili da ne lista nijedan server osim onih u whitelist (ovo ce biti korisno za resellere) "

Bice uskoro, TODO znaci da mi stoji u listi "za uraditi", ali jos nije dovrseno..

SweeneyTodd
19-08-2011, 14:21
Bump!
Na web server smo ubacili lighttpd, pa je on dosao uz neki mod security koji odbija sve zahteve koji nemaju user agenta (koji nisu otvoreni preko browsera)..
Zbog toga je vecina restartera prestala da radi (osim na nekim web hostovima gde je u php.ini podesen default user agent)...
Ukoliko vam restarter vise ne radi, skinite najnoviju verziju iz prvog posta :)

u kom smislu da ne radi? ako moze da pojasnis? :)
jer kad je server off, nemoze se restartovati ili nema prostup do stranici? nisam sjajno razumeo :D





Bice uskoro, TODO znaci da mi stoji u listi "za uraditi", ali jos nije dovrseno..
aaa, ja sam mislio da to ce moramo mi sami :D
haha
ok tnx :D
bice ubrzo (nadam se) :D

sYm
28-09-2011, 08:53
Moze li mi neko Izbaciti confing.php ovdje da vidim kako meni sve izbacuje ovu GRESKU

Greska
Doslo je do greske!
Nije primljen nikakav sadrzaj sa linka:
http://www.kgb-hosting.com/gpanel/api/servers.php?auth=[token0 uklonjen]


treba mi pomoc U sto kracem vremenu!

SweeneyTodd
28-09-2011, 12:49
Moze li mi neko Izbaciti confing.php ovdje da vidim kako meni sve izbacuje ovu GRESKU

Greska
Doslo je do greske!
Nije primljen nikakav sadrzaj sa linka:
http://www.kgb-hosting.com/gpanel/api/servers.php?auth=[token0 uklonjen]


treba mi pomoc U sto kracem vremenu!

kreirao si token?

LeadeR
28-09-2011, 13:30
Sjajno svaka cast <3