PDA

View Full Version : Help



Mody
25-02-2012, 13:20
Ovako prekenuo sam Ts3 Private server free i kako da dam ljudima ip da se konektiraju jel imam ja samo rot ip i ja se samo mogu logirati

mih@jlo89
25-02-2012, 13:55
Nisam to nikad pokusavao.Ali mislim da je isto kao i kod CS-a,moras da imas javnu IP adresu...Posto je cena TS-a stvarno niska,a ti kao privatni server imas 30 slotova.sto je malte ne dzabe ne isplativo cimanje oko toga.Ja to nisam nikad ni pokusavao jer je TS jeftin.

Speed.
08-03-2012, 17:08
Narucio sam Server od 10 Slotova Sutra cu uplatiti u nekoj banci 8 KM iz BiH sam pa ko moze objasnjenje kad slikam kako da stavim sliku i kako da dobijem srww kad uplatim ako mozemi to neko detaljno objasniti hvala

Interesujeme jel ip i ostali head admin kako to dobijem pliz objaste mi dok nisam uplatio!