PDA

View Full Version : Header



onLy4you
17-03-2012, 00:53
Pozdrav svima. Treba mi pomoc oko TS-a. Nece da mi pokaze Header kada ubacim URL ? Da li je imao jos neko tako slican problem ? Znaci koji god code ubacim nece. Ni ti pokaze link ni ti pokaze Header. Ne znam da li treba jos nesto da se podesi ? Hvala uanpred.

http://zaslike.com/files/0l924z1cs10g7dnkfq.png

http://zaslike.com/files/xkfoezz5ateejqfz2e1.png

marko-cs
17-03-2012, 01:24
skini to [url] samo stavi link slike

onLy4you
17-03-2012, 11:04
Mislim sve sam probavao juce i nije htjelo,ali evo sada sam stavio "Direkt Link" i radi :D Hvala puno ;) Moze Lock..