View Full Version : dota heroji
Evo instaliram dotu2 i pocet cu igrati malo :) sta mi preporucujete za pocetak i tako to :)
preporucujem ti da odustanes
ako si pocetnik preporucujem ti da ne krenes da igras dota2 :)
imported_masoni
20.01.13, 16:39
ako si pocetnik preporucujem ti da ne krenes da igras dota2 :)
Zbog ? lol -,-
-Bolje da igras dotu nego lol mrtvi...Lazna igrica -,-
[hr]
preporucujem ti da odustanes
Ti kretenu mali ******irani,ne sputavaj likove,koji te nisu pitali za misljenje.
Ha kida igra fino evo igram :) ti nemas sta da postujes ovdje pito sam normalno :)
najbolje ti je ako imas nekog druga koji dobro igra do2, i lepo udjete na ts i on ti malo objasni neke "osnove" i igrate zajedno, on te malo proziva jer si noob, al nmvz brzo ces shvatiti sve tako, najgore je kad igras sam, mnogo duze trebas da udjes u "foru" i to..
PANTERAISONFIRE
20.01.13, 20:33
cimaj me ovih dana na steam da udjemo zajedno da ti pokazem neke osnovne stvari zajedno sa teamspeakom, za ove sto ti kazu da odustanes, ne slusaj ih jer i ja sam poceo dotu da igram od nule, dotu staru nisam nijednom igrao ni ti bilo kakvu igricu te vrste, veruj mi da nisam ni znao da pomeram mapu na mis nego sam je micao na strelice, pogledaj neki profesionalni mec na yt-u(preporucujem international 2012), igraj single draft, upoznaji heroje, nemoj ako si sabio sa jednim herojem da nastavis da igras samo njega, pokusavaj shvatiti sustinu igrice a veruj mi, dota na pocetku nije ni upola lepa kao kad je igras nekih 3-4 mjeseca.
imported_masoni
20.01.13, 21:15
cimaj me ovih dana na steam da udjemo zajedno da ti pokazem neke osnovne stvari zajedno sa teamspeakom, za ove sto ti kazu da odustanes, ne slusaj ih jer i ja sam poceo dotu da igram od nule, dotu staru nisam nijednom igrao ni ti bilo kakvu igricu te vrste, veruj mi da nisam ni znao da pomeram mapu na mis nego sam je micao na strelice, pogledaj neki profesionalni mec na yt-u(preporucujem international 2012), igraj single draft, upoznaji heroje, nemoj ako si sabio sa jednim herojem da nastavis da igras samo njega, pokusavaj shvatiti sustinu igrice a veruj mi, dota na pocetku nije ni upola lepa kao kad je igras nekih 3-4 mjeseca.
Belko brate muka mi je bilo da ti pisem,ali pantera je to uradio...Slazem se sa njime od rijeci do rijeci :)
PANTERAISONFIRE
20.01.13, 21:45
Belko brate muka mi je bilo da ti pisem,ali pantera je to uradio...Slazem se sa njime od rijeci do rijeci :)
<3
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/613882234151572024/83A791EAC2B70D4E50B9AA881429E1AFF83D0920/
Eo mog najjaceg gejma nakon 2 3 dana igre :)
Ne slušaj Panteru o?ajan je 0/25/0, nemam više šta re?i :D
imported_masoni
25.01.13, 16:08
GLEDAJ BRATA STO JE RIKIJU DAGON SPOJIo PA JAOOO HAHAHAHAHAHAH :D
PANTERAISONFIRE
25.01.13, 17:31
sto je najgore, dobio ih...
****jiga kada ovi moji nece da pomazu bjeze majku im u 10 minuta frajer 7 puta pogino ja msm ....
kladim se da nisu wardova ili gemova u 75 minuta igre kupili za counter rikia...
A jos gledam i neverujem kakav riki, kakav skor -.- isto pogledaj i anti-mage-a...
@ al mi nije jasno belko sta ces sa 2 hyperstona? :p
kladim se da nisu wardova ili gemova u 75 minuta igre kupili za counter rikia...
A jos gledam i neverujem kakav riki, kakav skor -.- isto pogledaj i anti-mage-a...
@ al mi nije jasno belko sta ces sa 2 hyperstona? :p
Jerane zajebo se xd uzo 2 slucajno imo love xd :) a braate riki se razvijo sato sto su na pocetku padali bottom dole retradi ovi ruuzni ba kasnije smo rikija sabili =DD
Nasta se slika?? Ja sam sada napravio sa drow rangerom 29:0 i slikao sam preko mobilnog nisam znao kako. Neka mi neko kaze?
imported_masoni
01.02.13, 10:20
f12 ? -,-
podesio sam na f5 sada :)
riki[
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/613882773144751824/BBBF19CC6DC6CC1AC52DBCF5ADC02EB079F431E2/
Dalibor996
02.02.13, 00:08
Rikija samo bilde najveci uzima i snipera..samo napaljeni rusi dodju i loze se na njih..mrzim ih..bez uvrede. :)
imported_masoni
02.02.13, 01:08
Rikija samo bilde najveci uzima i snipera..samo napaljeni rusi dodju i loze se na njih..mrzim ih..bez uvrede. :)
Ja sam reko',kad ubace goblina,ja brisem dotu sa kompjutera,ili cu ga slomit u 444 komada... Tada ce ti riki i svi pederski ili ti takozvani 'desni klik' heroji,bit zlatni
Dalibor996
02.02.13, 11:33
Pa da..nema znanja nema nista..desni klik ceo mrtvi mec i to je cilj igre njima..
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/613882234151572024/83A791EAC2B70D4E50B9AA881429E1AFF83D0920/
Eo mog najjaceg gejma nakon 2 3 dana igre :)
Moj prvi skor je bio HUSKAR 31-2
Dalibor996
02.02.13, 12:02
A,nije dota kao cs pa da je najbitniji skor veliki..bitna je pobeda celog tima.. :)