PDA

View Full Version : Music BOT problem :/



Kasper96
01-05-2012, 19:29
Sredio sa za Music BOTA

I kako da instaliram ovog bota koji ce ovako ko se got konektuje na ts, to izbaci u chatu kao da ti je neko nesto pisao :)
"TS.KB-TEAM.COM - OBAVESTENJE": Prilikom ulaska u vasu sobu, editujte topic na TRENUTNI DATUM, kako biste time zadrzali vasu sobu na TS-u. Vise od 5 dana needitovanja, soba ce biti obrisana.

RESIO SAM IKONICU :)

Kasper96
02-05-2012, 15:37
Uspeo sam da nadjem to :)
Ali sad mi ova slika pravi problem kad namestim gore na 2 izbaci mi ovo:
http://www.dodaj.rs/f/37/3P/3PU9Mg78/123321.png

Simbad
02-05-2012, 15:41
ne znam ti za ovo gore.
potraži neki tutorial za bota.
a vidi ovu sliku http://www.cybercellraj.com/images/do-not.jpg

Kasper96
02-05-2012, 16:19
Hvala ti :)

A jel moze neko ovo da mi pomogne ili da mi odradi ako oce :)

Kasper96
02-05-2012, 19:51
Resio sam problem sa Music BOTOM, sad me samo interesuje kako da namestim da se on cuje, a da se u sobi necuju ni Server Query

I ako moze neko objasnjenje za ovog Bota za obavestenje?

Unapred hvala :)

marko-cs
02-05-2012, 20:12
tako sto ces u toj sobi staviti
needed talk power na 75
A tom Music Botu u toj sobi stavis Grant Talk power
Ili da Music Botu stavis permmison Client Talk power na 75

Kasper96
02-05-2012, 20:48
E hvala, sredio sam

A jel zna neko za ovog bota za obavestenje :)

Kasper96
03-05-2012, 20:11
I jos pitanje kako da sredim da botu neodzvanja, kad ja udjem u chanel njemu se cuje da sam usao -.-

marko-cs
03-05-2012, 20:14
Options > PlayBack I onda 2dva stavis skroz levo aL pre toga moras napraviti novi kao add pa dj i onda smanjis playback