PDA

View Full Version : Kako da dodam Admin Server Query ?



PajkO
16-05-2012, 11:32
Pozz.. kao sto kaze tema ? :)

Wroy
16-05-2012, 11:42
imas server kod kgb, ip?

mih@jlo89
16-05-2012, 11:55
Za to moras da imas Query podatke.E sad ako ih imas treba ti program Putty i preko njega to mozes da uradis.Ali da ti ne objasnjavam ako je kod KGB-a TS tesko da ces dobiti Query podatke jer time bi cackao i druge TS-ove koji su kod KGB-a.

PajkO
16-05-2012, 15:25
imam server kod kgb-a..ostavicu ip kad dodjem na komp.. :) edit: necu da cackam nista sem mog servera.. ako je to problem jel moze onda neko iz supporta da podesi to?
edit: evo ip 193.104.68.50:9999

Wroy
16-05-2012, 17:55
ne mozes da dobijes query, server admin ima sve sto ti je potrebno :)