PDA

View Full Version : Dota 2 gift za YouTube background

el_cap1tan
21.11.12, 22:25
Pošto nisam neki majstor u photoshopu odlučio sam da onome ko mi napravi background za YouTube kanal dam zauzvrat Dota 2 gift. Na bg-u bi trebao pisati moj username od kanala i link kanala negdje u pokrajku manjim slovima naravno. Molio bih vas bez pretjeranog pametovanja! Ako niste zainteresovani jednostavno odleprsajte.

P.S Nemojte da to bude nešto prejednostavno te da se vidi da na to niste potrošili ni 5 minuta.

REGA
22.11.12, 00:22
http://www.cybershark.rs/forum/search.php?searchid=203647 Oce ga neko ban vise? :O

::ZeN::
22.11.12, 13:02
http://www.cybershark.rs/forum/search.php?searchid=203647 Oce ga neko ban vise? :O

Neispravan link? Sta si pokusao da napises?

Pozdrav.

REGA
22.11.12, 13:04
Neispravan link? Sta si pokusao da napises?

Pozdrav.

Ma nije bitno. Dobio je ban. Inace to su bili svi njegovi postovi..

Bob[@]N -.^
22.11.12, 22:06
Pošto nisam neki majstor u photoshopu odlučio sam da onome ko mi napravi background za YouTube kanal dam zauzvrat Dota 2 gift. Na bg-u bi trebao pisati moj username od kanala i link kanala negdje u pokrajku manjim slovima naravno. Molio bih vas bez pretjeranog pametovanja! Ako niste zainteresovani jednostavno odleprsajte.

P.S Nemojte da to bude nešto prejednostavno te da se vidi da na to niste potrošili ni 5 minuta.

Kolike dimenzije treba da bude Background, i u kom formatu slika treba da bude ?

Daj podatke koje zelis da pisu na Slici !

Pozzz ! :cool:

Damjan
22.11.12, 22:23
N^^;57379']Kolike dimenzije treba da bude Background, i u kom formatu slika treba da bude ?

Sad si spreman na sve za da bi dobio dotu2 gift xD HAHA
Sorry for spamm :D

el_cap1tan
23.11.12, 13:21
N^^;57379']Kolike dimenzije treba da bude Background, i u kom formatu slika treba da bude ?

Dimensije: 2000x1500 Format: JPG

Text: Captain Westwood

Bob[@]N -.^
23.11.12, 14:10
Sad si spreman na sve za da bi dobio dotu2 gift xD HAHA
Sorry for spamm :D

xD Pa kad si i ti usao na takmicenje moram da imam keca u rukavu hteo ne hteo ! :p

Dimensije: 2000x1500 Format: JPG

Text: Captain Westwood

Cim bude gotovo javljam ti se !

el_cap1tan
31.12.12, 12:02
Lock.