PDA

View Full Version : Jel moze neko da mi ubaci bota na server , da se muzika cuje ?



maremaremare
13-02-2013, 20:54
poz...sve pise u naslovu

mih@jlo89
14-02-2013, 01:13
Bota ne moze niko da uabci,jer to je kao da se ti connectujes na TS i pustas muziku.Taj bot ti emituje zvuk sa tvog racunara.A i nemoj da cackas,jer veruj mi zeznuce ti drivere i nece ti zvuk raditi kako treba.Jer ima tu par opcija koje treba da podesavas.

Rasta Man :)
18-02-2013, 13:32
ako se nerazumijes u to, nemoj ni da cackas, kao sto je mihajlo rekao, a i ako nadjes program sa kojim to mozes raditi, tesko da ces naci onaj pravi, jer ih je vecina "trail" i tokom reprodukcije zvuka bot izgovara "trail" sto pomalo ide na zivce...

black panther
18-02-2013, 13:45
http://forum.kgb-hosting.com/showthread.php?60917-TuT-Muzic-Bot-na-ts3&p=479990#post479990

^vip^
26-04-2013, 14:48
Ako nisi uspeo javi se, ja sam sebi uspeo resiti :)