PDA

View Full Version : Help :( my forum :(

TheLastSuperman
02.01.13, 11:31
helllo , i'm sory for spamming but my forum is hacked :( can you help me?

www.delta-host1.tk -SMF forum but is hacked :((

Bob[@]N -.^
02.01.13, 13:32
Nisi ispostovao sledece :

1. postavio si temu na engleskom .

Procitaj pravila foruma prvo : http://www.cybershark.rs/forum/announcement.php?f=49

2. o cemu ti je taj forum , jel to NEKI HOSTING ?
Taj forum koliko vidim sa nama nema nikakve veze niti ti bilo ko od nas ovde moze pomoci .

3. zabranjen je bilo kakav vid reklamiranja drugih HOSTINGA koji nemaju veza sa CyberShark-om .

Pozzz .

User Name
02.01.13, 13:37
to neki nas lik?

Bob[@]N -.^
02.01.13, 13:56
to neki nas lik?

Cemu taj SPAM , jesi li mu nesto pomogao ?

User Name
02.01.13, 18:04
N^^;61678']Cemu taj SPAM , jesi li mu nesto pomogao ?

pogledaj gde je postavljeno :) ne pametuj :)
ne pustaj m**a ovde :)

Bob[@]N -.^
02.01.13, 18:42
pogledaj gde je postavljeno :) ne pametuj :)
ne pustaj m**a ovde :)

Bolje ti ne pametuj i obrati paznju na recnik moj ti je drugarski savet .

Pozzz .

Damjan
02.01.13, 19:30
Bobane zasto jednostavno ne lokujes temu ? o.O

User Name
02.01.13, 19:42
N^^;61697']Bolje ti ne pametuj i obrati paznju na recnik moj ti je drugarski savet .

Pozzz .

hahah jaoj smesan si ovo je spam tema :) :*

Bob[@]N -.^
02.01.13, 20:36
Bobane zasto jednostavno ne lokujes temu ? o.O

Damjane ja nemam nadleznost u ovoj sekciji da LOCKUJEM temu. ;)

hahah jaoj smesan si ovo je spam tema :) :*

Neka je ovo sekcija SPAM takodje i tema , ali nema potrebe da se spamuje .
Autor je trazio pomoc a ne da se ovde po njegovoj temi razvlace koje kakve gluposti .

Zato ti obrati paznju na recnik i dosta sa SPAMOVANJEM , ako nemas sta pametno da napises .
Imas opomenu i vise prekini da spamas bespotrebno, a pogotovo da koristis vulgaran recnik .
Sledeci put dobijas WARN .

Pozzz .

User Name
02.01.13, 20:44
vidim dobio si skoro moderatora pa se siris sad na forumu,a to ne podnosim veruj mi...

sta ima ko da mu pomaze kad je nesposoban? neka napravi novi kad je tako smotan i treba da mu hakuju
ja ne zalim ako dobijem ban :) ja ne zivim od toga :) kao neki,ali dobro mozda si sad u nekom gasu :) jel si video kako se brzo skinuo mod onom decku od 14 godina ko od sale :)

<<< DAX >>>
02.01.13, 21:57
vidim dobio si skoro moderatora pa se siris sad na forumu,a to ne podnosim veruj mi...

sta ima ko da mu pomaze kad je nesposoban? neka napravi novi kad je tako smotan i treba da mu hakuju
ja ne zalim ako dobijem ban :) ja ne zivim od toga :) kao neki,ali dobro mozda si sad u nekom gasu :) jel si video kako se brzo skinuo mod onom decku od 14 godina ko od sale :)
A jesi ti video kako se brzo banuje, oces to da proveris? Ako ti moderator kaze nesto onda tako i uradi, sta ima da se protivis i bunis kad to nikud ne vodi.

User Name
02.01.13, 22:03
A jesi ti video kako se brzo banuje, oces to da proveris? Ako ti moderator kaze nesto onda tako i uradi, sta ima da se protivis i bunis kad to nikud ne vodi.

i sad si baja ne razumem procitaj lepo :) ja ne zalim ako dobijem ban ja ne zivim od toga!

videli ste i sami kako je odjednom zivnuo forum kad sam postavio 3 teme svi odjedom dosli da vide sta se desava...

<<< DAX >>>
02.01.13, 22:08
Bio ja baja il ne tebi se isto vata, koju korist imas sad sto se raspravljas?

->UrOS<-
02.01.13, 23:55

Dax ti je sve pojasnio, ujedno ovo je poslednja opomena za psovanje.