PDA

View Full Version : Pomoc referat za geografiju

Spectre [1g]
06.02.13, 16:22
Ovako treba mi pomoc oko referata tema USA treba mi predlog kako i sta da uradim/ubacim :) k+ ko pomogne

wlajko
06.02.13, 22:08
Da li radis na hamer papiru ili ?

Spectre [1g]
06.02.13, 22:09
Da li radis na hamer papiru ili ?
hamer

wlajko
06.02.13, 22:18
Skines sa neta sliku glavnog grada i zanimljivostima kojima se oni bave, sta imaju oni sto inace se ne vidja kod nas ili se retko vidja u opste . Onda to prilepis na razna mesta po hameru , ispod svake slike napises sta oznacava slika i ispod toga ispises tekst o tome . Primer:

Kultura
Kultura sjedinjenih drzava ima veliki uticaj na svetsku kulturu i umetnost u opste. Americka muzika a posebno dzez muzika i bluz popularni su sirom sveta . U SAD je nastao i roken roll. Postoji i vrsta muzike koja se smatra narodnom i zove se Country Music.

Dao sam ti primer, nema tu mnogo sta da se uci ,samo ono najvaznije,tako sam ja radio :)

Spectre [1g]
06.02.13, 22:19
Skines sa neta sliku glavnog grada i zanimljivostima kojima se oni bave, sta imaju oni sto inace se ne vidja kod nas ili se retko vidja u opste . Onda to prilepis na razna mesta po hameru , ispod svake slike napises sta oznacava slika i ispod toga ispises tekst o tome . Primer:

Kultura
Kultura sjedinjenih drzava ima veliki uticaj na svetsku kulturu i umetnost u opste. Americka muzika a posebno dzez muzika i bluz popularni su sirom sveta . U SAD je nastao i roken roll. Postoji i vrsta muzike koja se smatra narodnom i zove se Country Music.

Dao sam ti primer, nema tu mnogo sta da se uci ,samo ono najvaznije,tako sam ja radio :) videcu jos hvala k+