PDA

View Full Version : No license do 480 slotova



twix
24-08-2013, 18:54
Pozdrav,

Da li neko zna kako bez licence podici do 10 servera i do 480 slotova. Evo ovo je vec 3 puta vidim razlicite masine na kojima je license: NO LICENSE a server moze da ima do 480 slotova kako dobijam informacije. Da li moze neko da mi kaze kako to ako zna? Hvala unapred!

DeitY
24-08-2013, 19:45
Nemoguce je to :S Ja mislim da mora samo sa nonprofit licensom..

mih@jlo89
24-08-2013, 22:23
Koliko sam primetio sada moze da se nabavi NPL bez domena,bez davanja IP Ts-a i sl.Samo ne znam kako,ne petljam se u to.Znam da drugar to radi,kako ne znam.Da li mu neko iz supporta na NPL to pomaze i daje ili sta mucka ne znam.Redovno ubacuje novu licencu kada istekne jer se ne moze produziti...

twix
25-08-2013, 09:33
Ma nmvz, locked.

Послато са ST23i користећи Тапаталк 4

InsaNe1
11-09-2013, 19:10
Pozdrav,

Da li neko zna kako bez licence podici do 10 servera i do 480 slotova. Evo ovo je vec 3 puta vidim razlicite masine na kojima je license: NO LICENSE a server moze da ima do 480 slotova kako dobijam informacije. Da li moze neko da mi kaze kako to ako zna? Hvala unapred!

To sto si video kod drugih je ubacena licenca ali nije restatovan TS (mislim na main executable)

Inace ne treba ti domain da bi narucio NPL licencu, dovoljan je i free subdomain a sto se tica IP-a mozes da stavis i svoju ili bilo ciju IP adresu ako je staticka :)

mih@jlo89
12-09-2013, 11:14
To sto si video kod drugih je ubacena licenca ali nije restatovan TS (mislim na main executable)

Inace ne treba ti domain da bi narucio NPL licencu, dovoljan je i free subdomain a sto se tica IP-a mozes da stavis i svoju ili bilo ciju IP adresu ako je staticka :)

Da bi digao slotove na 512 moras da ubacis licencu i da restartujes TS.Drugacije nece moci da se koriste 512 slotova,samim time ce pisati Non-profit license ...
A support ti nece odobriti licencu ako ne ispunis sve zahteve a to su:

1.Domen
2.Team Speak dignut sa 32 slota jer proveravaju IP
3.Na domenu i na TS-u ne smes da radis nikakve prodaje,reklame i sl

U protivnom ti suspenduju licencu i IP stave na black listu.Tako da je nuzno da se da pravi IP ...
Ja licno sam imao problem sto sam menjao IP Team Speaka i licenca prilikom isteka se nije automatski produzila jer mi je Team Speak navodno offline na toj staroj IP adresi.I posle toga sam kontaktirao support da javim da sam menjao ip odgovor nisam dobio i drugar mi posalje licencu koja vazi do decembra.I navodno moze tako da ih nabavi koliko oce,nisam se ja dalje petljao oko toga jer mi je rekao da u decembru kad istekne da mu se javim dace mi novu...

twix
12-09-2013, 13:14
Provalio sam foru,a i vidim da mogu lock tako da mi ne treba nista vise. :)