PDA

View Full Version : Pomoc hitno je!



Andrija_Boss
12-10-2013, 22:31
Kad sam dobio GP dobio sam default mod,e sad ja da ubacim drugi mod dali moram da obrisem ovaj sto trenutno imam da mi FTP podaci tu bude sve prazno,ili kako mi je taj mod,da ubacujem drugi da ne brisem? Sta da radim? mod ubacujem preko filezillu...

Wroy
13-10-2013, 11:00
ne treba nista da brises, samo ubacis taj svoj mod, i shodno tome promenis naziv moda u server.cfg, restart server i to je to :)

Andrija_Boss
15-10-2013, 20:20
Ok,imam jedan OGROMAN problem,ja ubacim mod sve tako preko zillu i ok sve,ali kad se mod skine udjem na kgb da startujem server i pise mi da server nece da se pokrene? sta da radim HITNO mi je cekaju igraci...vec 3 dana nemam mod! Dali treba neki posebni uslovi da se ispune na KGB da bi se ubacio mod? sta da radim? [AKO ZNATE STO DETALJNIJE OPISITE-CEO PROCES]

Zoxa
16-10-2013, 14:20
Ne znam kako ce mo mi samo napamet da ti kazemo sta si pogresio ..

Dali si u cfg-u stavio ime moda,filterskripte ??

Posalji server.log

Andrija_Boss
17-10-2013, 11:13
Kazu mi da mi treba AMX Mod X studio,skinuo sam a sad kako se time upravlja? Kako ja tu da izvucem AMX folder sto mi treba za server? pomocccccccccccccccc

Zoxa
19-10-2013, 22:00
Svasta ...

Kakav studio boze te sacuvaj o.O ?

Nadji u gamemodes amx fajl ubaci ga i podesi cfg naziv, samo odradi sve to i za filterscripts,plugins -samo naziv stavis kako je u tom cfg modu, i resena stvar..

Andrija_Boss
24-10-2013, 09:45
Ok ok,nema veze sve ono sto sam pisao ne treba mi sada,ubacicu mod Old City,ako znate i editacu ga od 0.ali skripter mi kaze da moram isto u cfg da menjam nesto? sta sve treba da menjam? (znam da treba port,ime servera) treba nesto filescripts? i sta jos? i objasnite mi kako to da uradim...slabo kapiram :rolleyes:

Wroy
24-10-2013, 09:53
smanji signature za pocetak..

Andrija_Boss
24-10-2013, 10:26
ok,sada mi odg sta da radim?

Zoxa
24-10-2013, 17:39
Ubacuje se > gamemodes, plugins, filterscripts, scriptfiles..

Kada se to odradi udjes u server.cfg fajl pogledas naziv za filterscripts i gamemodes, i to isto napises u server.cfg na gamepanelu..

Editanje moda radis u pwn fajlu od gamemodes i kad ga compile ti dobijas amx verziju i tako ubacujes samo istu na gpanel i radis updejtove u zavisnosti od tvog nivoa skriptanja, ali cim se mucis oko osnovnog tesko da ces nauciti bilo sta, ali trudi se pozdrav.

Andrija_Boss
25-10-2013, 09:53
Ok,tnx naso sam nekog sto ce da mi to radi :D tako da nema problema.Imam mod i hvala na pomoci :) samo me zanima kako ime moda da promenim? npr skinem neki mod i kako da promenim?(ne naziv servera nego naziv moda)

Zoxa
25-10-2013, 14:54
Udji u pwn fajl od moda i u trazilicu upisi

SetGameModeText

Andrija_Boss
29-10-2013, 16:39
Ubacio sam mod,ali nemogu ime servera da promenim? Sta da radim? Probao sam u cfg,hostname,i restartujem server ali opet nece ime servera da se promeni... POMOC HITNO!!!

Zoxa
29-10-2013, 17:11
Kada ubacis gamemode i proveris da li je sve ok onda odes na gpanel u cfg i hostname promenis i posle toga restartujes i trebalo bi da ti se promeni.. Ali gamemode mora da bude ubacen na server.