PDA

View Full Version : Problem sa mic na ts3



Metalll
28-11-2014, 19:48
Pozz nadam se da mi mozete pomoci.Instalirao sam Teamspeak3 ali na njemu mi neradi mikrofon, a na skype radi Dali znate u cemu je problem?

Buncha
28-11-2014, 21:11
Settings>Options>Capture

Slikaj, pa nam ovde postavi. :)

Metalll
29-11-2014, 16:51
http://www.dodaj.rs/f/3q/Na/2yOynKJF/sa.jpg :(

Neymar!
30-11-2014, 12:16
Pozz nadam se da mi mozete pomoci.Instalirao sam Teamspeak3 ali na njemu mi neradi mikrofon, a na skype radi Dali znate u cemu je problem?

I ja sam isti problem imao na Windows xp ,pa sam instalirao Win7 i sve radi.

Buncha
04-12-2014, 22:36
Moze da bude svasta uzrok tome. Najbolje ti je da das nekome teamviewer, ko se razume, da ti to namesti.

Monster95
04-12-2014, 22:57
Pa pogledaj na Skype koji ti je "Capture device" i podesi isti na TS.
TS uzima default postavke iz sistema za I/O.