PDA

View Full Version : Cisto pitanje



JocKey
05-02-2015, 11:06
Jel ima neko ts3 da moze da mi odvoji jednu sobu ako nije prebukiran trebace mi za server...

ozzy9891
05-02-2015, 16:35
Javi mi se na pm za rank i sobe

Buncha
09-02-2015, 15:11
Javi se na pm ako jos uvek nisi nasao. :-)