PDA

View Full Version : Kgb-hosting.com Offline



hunter80
02-04-2015, 13:54
Pozdrav ! Od danas ne mogu da otvorim kgb sajt kao ni gamepenal naravno. forum radi normalno kao i gt.rs mozda mi je ip adresa blokirana ili sta vec !

Wroy
02-04-2015, 14:20
probaj da obrises kolacice ;)

hunter80
02-04-2015, 15:27
Obriso sam i nece
Ова веб страница није доступна

Opera не може да учита веб страницу зато што www.kgb-hosting.com дуго није одговорио. Веб локација је можда неактивна или имате проблеме са интернет везом.
Проверите интернет везу.

Проверите каблове и поново покрените све рутере, модеме и друге мрежне уређаје које ћете користити.
Дозволите прегледачу Opera да приступи мрежи у поставкама заштитног зида или антивирусног програма.

Ако је он већ дозвољени програм, пробајте да га уклоните са листе, а затим га поново додате.
Ако користите proxy сервер...

Проверите proxy поставке или се обратите администратору мреже да бисте се уверили да proxy server ради. Ако мислите да не користите proxy сервер: Идите у Opera мени > Поставке > Промени proxy поставке... > LAN поставке и опозовите избор „Користи proxy сервер за LAN“.

Stef@N
02-04-2015, 18:58
Ni meni ne radi neznam sta je ovo juce mi je radilo -_-

hunter80
02-04-2015, 19:02
Malo pre sam se logovao na game penal htelo je evo sad opet nece ! sad o5 nece kgb-hosting.com !

MAMAC
02-04-2015, 19:03
probaj drugi browser tipa internet explorer

Jigsaw70
02-04-2015, 19:16
Pozdrav ! Od danas ne mogu da otvorim kgb sajt kao ni gamepenal naravno. forum radi normalno kao i gt.rs mozda mi je ip adresa blokirana ili sta vec !

Imao sam ja problema sa tim davno, njemci su mi ban IP ali kad ti ban IP ne mozes uci ni na sta sto je vezano za KGB: forum,pogotovo ne na gt.rs i na GP desi se nekad da se ne moze na GP uci ali ako je tebi to ucestalo onda nesto nije u redu.

hunter80
02-04-2015, 19:45
Nisam ranije imo takvih problema bas nikad prvi put se susrecem sa ovim problemom !

Stef@N
02-04-2015, 21:07
Meni nece da ucita ne znam zasto :(

turshija
02-04-2015, 21:28
Ako je nesto od skoro i nekad se desi da radi a nekad ne, onda je najverovatnije do vaseg internet provajdera.
Sve radi normalno i po graficima mreze uopste ne vidim nikakav pad u protoku sto znaci da vas nema mnogo sa tim problemom ...
Pokusajte da restartujete modem/ruter/komp pa probajte opet, ne znam sta drugo da predlozim :S

ozzy9891
02-04-2015, 23:29
Ako je nesto od skoro i nekad se desi da radi a nekad ne, onda je najverovatnije do vaseg internet provajdera.
Sve radi normalno i po graficima mreze uopste ne vidim nikakav pad u protoku sto znaci da vas nema mnogo sa tim problemom ...
Pokusajte da restartujete modem/ruter/komp pa probajte opet, ne znam sta drugo da predlozim :S


U pravu je tursija. Telekom jebe vec mesec dana i jace kad moram tako da se izrazim...

hunter80
03-04-2015, 08:22
AHhah sta je najgore nisam kod telekom-a. Vec kod kopernikusa kad resetujem ruter otvor mi ponekad i onda ponovo nedostupno,ucitava i izbaci da sajt nije onnline !

lemur771
03-04-2015, 19:01
AHhah sta je najgore nisam kod telekom-a. Vec kod kopernikusa kad resetujem ruter otvor mi ponekad i onda ponovo nedostupno,ucitava i izbaci da sajt nije onnline !

bind "w" kill

hunter80
03-04-2015, 23:46
Evo sad ponovo nece ! sad nece uopste da otvara kgb hosting a forum i gt.rs oce ne mogu to da resim nikako ! Jel ima jos neko takvih problema?

hunter80
08-04-2015, 23:20
Sredjeno ide lock :)