PDA

View Full Version : TS3 Domain



ellmiroff
25-01-2016, 22:47
Poz drustvo!
Ovako htio sam da ovde napisem nesto u vezi TS3, pa ako neko zna da objasni nek se javi, bio bih zahvalan :)
znaci imam svoj TS3 server i imam takodje i forum, i sad bih zelio da namjestim da ne bude ip od ts za konekt na moj ts nego da to bude link tog foruma kojeg ja imam ako me razumijete, znaci ne preko tog ip-a nego preko linka tog foruma :D

lemur771
26-01-2016, 00:10
http://forum.teamspeak.com/threads/98183-Tutorial-Set-Up-TeamSpeak-Server-with-Domain-Name ovde je sve full objasnjeno :)

ellmiroff
26-01-2016, 03:48
u nekim stvarima ne mogu bas da razumijem, al et uradio sam isto kao sto je rekao kreirao subdomen, napravio A podesavanje automatski mi kreiralo DNS od subdomena ali i dalje ne radi mi da se konektujem preko toga :(

Negative|ol0$
26-01-2016, 18:47
cimni me na pm to mi je dva minuta da ti odradim