Pozdrav raja, evo imam tu neki dizajn za gamehost pa me zanima OPET vase misljenje, mozda cu vam ja i dosadit s ovim al sta cu bolan, moram :D :rofl:
http://i.pics.rs/52c03.png
Printable View
Pozdrav raja, evo imam tu neki dizajn za gamehost pa me zanima OPET vase misljenje, mozda cu vam ja i dosadit s ovim al sta cu bolan, moram :D :rofl:
http://i.pics.rs/52c03.png
Za razliku od prošlog rada, ovaj je malo lošiji. Razlog tome je što su stvari na sajtu prevelike i ne slažu se. Iskaču neke stvari kao što je footer previše, takođe navigacija malo prevelika kao i ovaj top bar koji si predstavio za taj login/register.Moja preporuka ostaje kao i prošlog puta, moderno. Treba vremena da se razvije to jer, kao i ja, počinješ prvo od toga da se igraš sa efektima, brushevima i renderima spajanjem i raspoređivanjem do toga da jednostavno shvatiš da lepo ne mora značiti da ima previše efekata. Do toga treba još da se ide i da se radi ka tome, ali ovo je sasvim ok.Znači, moraš samo uskladiti malo veličine komponenata na sajtu i biće sve u redu. Svaka čast!
Hvala @NEON brat ! :D Poradit cu na tome.
I ja mislim da je ovaj znatno losiji sto je očigledno ali naravno ne treba da staneš i da se obeshrabriš,kao sto je neon naveo stvari seu prevelike dosta je los aklop boja po mom ukusu mozda je to i idealno ali za moje oko nije (nisam digajner i ne mogu mnogo da komentarisem,a da bude korisno stoga cu stati ovde) mislim da treba da search pomerismalo gore nema veze szo ce lang buttoni da izbijaju na vrh taman ce da padnu na liniju zatim da slike igara uradis sam budi mastovit nemoj uzimati sa interneta (pod pretpostavkom da si ih skinuo sa googla da ubrzas proces) jer te slike koroste svi potrebno je danasnjici nesto unikatno,zatim footer deo je kod tebe 40% bodyja to je ta velicina o kojoj najvise govorim to bih smanjio nar za 20% (naravno opet nisam stručan da komentarisem design jer nisam nizajner ali mislim da treba razmotriti predloge pokušati pa videti kako izgleda) i navigacija je opet prevelika bar za mene .