ᐨ/-----------\ᐨ
-| Konkurs |-
_\-----------/_
Pozdrav svim čitaocima, otvaram temu u cilju pronalaska motivisanih, spremnih i voljnih pojedinaca koji bi želeli da budu deo nove, male zajednice koristeći svoje znanje i time dosta uticali na
uspešnost početnog JailBreak servera ili posle možda i ozbiljnije na samu zajednicu.
Kao što i sam naslov kaže, potrebni su:
- Pawner-i
- Dizajneri
- Admini
- Boost-eri
- Promoteri
- Pawner-i: kada kažem Pawner-i, mislim na maksimalno 2 Pawner-a za JailBreak server zbog veće uspešnosti i motivacije izmeću kolega.
Potrebno je znanje Pawn programskog jezika, iskustvo i neki vaši projekti koje ste radili, poznavanje JailBreak materije.
*Uloga Pawner-a: Pawner će se baviti kreiranjem, modifikacijom samog moda stim da će mu okolnosti biti maksimalno olakšane jer će biti obezbeđen sa svim modelima, zvukovima, muzikom, skinovima, itd... Dakle pažnja je na kodu, testiranju, ispravljanju mogućih grešaka i dr.
Takođe, Pawner nije u obavezi da plaća server ili uopšte uloži i cvonjka za server. On će biti opremljen sa svim flagovima kao što i sam vlasnik ima kao i autoritet na serveru.
- Dizajneri: dovoljno je 2 dizajnera iz istog razloga kao sa slučajem kod Pawner-a. Potrebno je znanje u PS ili drugim softverima za obradu slika, iskustvo i neki vaši projekti koje ste
radili i za koje biste bili volji da ih pokažete. Plus je ukoliko dotični zna da se bavi editovanjem video sadržaja.
*Uloga Dizajnera: spomenuti će praviti slike vezane za akcije, događaje, evente, konkurse, naslovnu fotografiju, logo, itd... On će takođe imati svoju poziciju na serveru i nije u obavezi da plaća
server ili ulaže novac u isti.
- Admini: verovatno posao Administratora ne mora da se objašnjava. Bitno je da osoba ima iskustva sa JailBreak serverima, da je veliki poznavalac JB pravila i uopšte te materije. Ono što je od
izuzetnog značaja jeste da osoba ne glumi mangupa već da bude pravi autoritet, kvalitetan igrač koji neće kršiti pravila i koji će biti aktivan. Dobićete određeni broj flagova (privilegija) kao i mogućnost
napredovanja (veći broj flagova, jača pozicija). Admin će biti u obavezi da busta samo jedanput mesečno što je izuzetno malo imajući u vidu da će cenovnik biti drugačiji. Plus i prednost imaju starije osobe.
*Uloga Admina: da vodi računa kakva je situacija na serveru, da izveštava nadređene o problemima koje ne mogu sami da reše, da odgovaraju igračima na pitanja, izađu u susret, budu prijateljski
nastrojeni prema igračima i opšte poštuju i izvršavaju Adminske dužnosti.
- Boost-eri: osobe koje su spremne za pronalaženje kvalitetnih igrača koji bi mogli da bustaju za nešto iz cenovnika. Boost-eri trebaju da znaju kako da komuniciraju sa igračima i privuku pažnju istima.
*Uloga Boost-era: to su osobe koje će tražiti igrače koji su voljni da bustaju za određenu poziciju/privilegiju i samim tim Boost-eri će na osnovu toga dobijati pojene koji će im služiti za unapređenje i produženje svoje pozicije.
Boost-eri nisu u obavezi da bustaju ali je poželjno.
- Promoteri: što više promotera, to bolje. Promoteri će biti osobe koje će da pomognu serveru tako što će privući što više igrača da igraju kod nas. Plus je ukoliko promoter poseduje veštine u editovanju video sadržaja.
*Uloga Promotera: njihov posao je da reklamiraju server po YouTube-u, Facebook-u, Forumima i ostalim stranicama, snimaju gameplay-eve... Određeni broj reklama treba da se odradi da bi igrač postao promoter i posle toga
njegova dužnost se nastavlja. Detaljnije o tome ćete čuti ukoliko se opredelite da budete Promoter.
Ukoliko ste željni zabave, učestvovanja u zajedničke radove, ozbiljni ste i želite jedno lepo gaming iskustvo, javite mi se ovde putem PM-a pa da se lepo sve dogovorimo.
Molim da se ne javljaju oni suprotni svemu ovome što sam napisao kao i da ne komentarišu kojekakve gluposti.
Pozdrav, Šopke.