Results 1 to 14 of 14

Thread: Pawn Balkan - Promocija

Kaplar

Exclamation Pawn Balkan - Promocija

Pozdrav svima

Želim vam predstaviti novi forum koji će vlasnicima CS, SAMP i MC servera pomoći u održavanju istih. Da ne bih ja puno pisao, pročitajte naš tekst za promociju:

" Da li ste ikada zamišljali mjesto na kojem možete naći sve vezano za dodatke na Counter Strike, SAMP i Mincraft serverima? Da li ste ikada zamišljali mjesto na kojem možete naći bilo koji addon bez dosadnog pretraživanja po Google-u? E pa vrijeme je da vaše misli postanu realnost! Pawn Balkan je forum na kojem sve to možete pronaći. Ako ste ljubitelj CS-a, SAMP-a ili Minecraft-a, Pawn Balkan će vam omogućiti da svoju igru upotpunite raznim dodatcima. Pored dodataka za igre, tu je i podforum posvećen raznim vrstama foruma (phpBB, myBB i sl.). Za sve najbolje članove našeg foruma obezbjedili smo sekciju sa privatnim pluginima koji do sada nisu predstavljeni široj javnosti.

Šta čekaš? Registruj se na http://www.pawnbalkan.info i iskoristi sve što nudimo!"
    [/I]

Znači sve vezano za game addone možete pronaći ovde. Sistem je sličan onom sa Allied modersa pa vam snalaženje neće predstavljati neki problem.
    Ono što će da da se ističe na ovom forumu jeste VIP sekcija - dio za najvrijednije članove foruma. Tu ćemo predstavljati private plugine koji do sada nisu bili objavljivani.
    Molimo vas da nam pomognete tako što ćete se registrovati i pomoći nam da malo popunimo forum.
    Takođe, možete nam pomoći ako forum reklamirate na drugim sajtovima. Promotivni tekst možete preuzeti OVDJE.

Potrebni su nam i moderatori, pa vas molim da se javite na PM nekom od administracije ako ste zainteresovani.

U planu imamo i online compiler i još par alata, ali ćemo vas o tome obavjestiti kada sve to završimo. Forum je negdje oko 90% zavrsen, jos imamo par sitnica da odradimo, to ce biti gotovo u naredna 2 dana :S

Ako ikako moze bez spama, HVALA!

Kapetan

Re: Pawn Balkan - Promocija

Tema - Po meni užasna.
    Projekat - Fenomenalan.

Kaplar

Ma nije tema toliko ni bitna, bitno je ono sto zelimo da napravimo od ove zajednice. REG se mnogo ce nam pomoci i naravno napisi koji post Hvala na odgovoru

Potpukovnik

Quote Originally Posted by Mrki_Drakula View Post
    Tema - Po meni užasna.
    Projekat - Fenomenalan.
    1. Nisi administrator ne izigravaj budalu !
    2. NE pisi zutim slovima zato sto si niko i nista !

Potpukovnik

Wlajko idi u kontenjer i mani nas tvojih komentara svako ima pravo na svoje misljenje.

Potpukovnik

Quote Originally Posted by FILIPOVIC View Post
    Wlajko idi u kontenjer i mani nas tvojih komentara svako ima pravo na svoje misljenje.
    Mogu da svratim kod tvoje stare; )

Kapetan

Odgovor korisniku l33t:

Naravno druže, registrovaću se i pisaću na Forumu. Jednostavno želim da iskažem da bi izgled Foruma morao da bude malo lepši, čisto da privuče korisnike. Ovako, podseća me na nedovršen projekat.

Odgovor dotičnom korisniku wlajko:

Administratori nikad ne izigravaju budalu. Ja nisam Administrator, niti sam pokušao izigrati budalu. Ne kontam, kakve veze ima moja rečenica, koja izražava nešto užasno, sa dotičnim članovima Administracije CyberShark Hostinga? Da li ti to pokušavaš da iskažeš da su korisnici kao što su Micko, ili DAX za tebe budale?
    Tvoja druga rečenica nema nikakvog smisla takođe. Ako sam ja "niko i ništa", ko si ti da meni zabraniš pisanje teksta obojenim u žuto, nakon što mi članovi Administracije ništa nisu zamerili već 3 meseca?

Pozdrav, i srećno u daljem životu. Pored takve inteligencije, trebaće ti.

Potpukovnik

Do sada nisam psovao na ovom forumu al ovaj wlajko mi se vec popeo na ***** docicu ja kad tad u bg slatko cu da ti izlomim svaku koscicu pa cu da te nabijem u tvoju Lokaciju.

Potpukovnik

Projekat Odlican
    Profesionalno povracam nedeljom

Potpukovnik

Quote Originally Posted by FILIPOVIC View Post
    Do sada nisam psovao na ovom forumu al ovaj wlajko mi se vec popeo na ***** docicu ja kad tad u bg slatko cu da ti izlomim svaku koscicu pa cu da te nabijem u tvoju Lokaciju.
    Uplasio si me..povedi staru !

Kaplar

Odgovor korisniku l33t:

Naravno druže, registrovaću se i pisaću na Forumu. Jednostavno želim da iskažem da bi izgled Foruma morao da bude malo lepši, čisto da privuče korisnike. Ovako, podseća me na nedovršen projekat.
    Jbga za sada je ta tema, btw tema kosta 15$ i za myBB nema nekih mnogo ljepih tema I to mu je velika mana

@ EnA i ostali Hvala VAM!
    PAWN BALKAN • Sve sto Vam treba za AMXX, SA:MP, Minecraft i Forume!
    Plugini • Gotovi Modovi • Prevedeni Modovi • Skripte • Tutorijali
    Molimo vas da nam pomognete tako što ćete se registrovati!

Kapetan

Jbga za sada je ta tema, btw tema kosta 15$ i za myBB nema nekih mnogo ljepih tema I to mu je velika mana
    Okej...Svejedno, probaj sa SMF Forumom. Mislim da će ti poslužiti...

Kaplar

Quote Originally Posted by Mrki_Drakula View Post
    Okej...Svejedno, probaj sa SMF Forumom. Mislim da će ti poslužiti...
    Ma nema veze za sada je ovo. Bit ce i tamna tema pa ce memberi moci birati, a mozda cemo preci i na neku placenu skriptu IPB ili vB, ali sve zavisi kako ce se clanovi reg, jer se ne isplati placati skriptu zbog 30ak clanova. + Ja mislim da za ovakvu zajednicu ne treba sad neka "uber/high/pro/hahu" tema jer ako pogledas alliedmods vidjet ces da je simple najbolje rjesenje
    Last edited by l33t; 11.08.12 at 19:09.
    PAWN BALKAN • Sve sto Vam treba za AMXX, SA:MP, Minecraft i Forume!
    Plugini • Gotovi Modovi • Prevedeni Modovi • Skripte • Tutorijali
    Molimo vas da nam pomognete tako što ćete se registrovati!

Kaplar

Molim vas pomozite mi kako da na cod mod 3 serw namestim da se brze prelazi iz jedan level u drugi to jest brze levelovanje ili dobijanje iskustva molim vas recite mi sto pre !!!!!!!!