Izlazi iz igre poslije meča
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Бања Лука
    Karma
    7

    Default Izlazi iz igre poslije meča

    Skoro sam instalirao go i navukao se brzo međutim ne mogu normalno igrati.
    Poslije svakog meča, kada krene novu mapu učivati, dođe do pola i zaledi se. Otvori mi not responding bla bla bla...

    Tražio sam na netu ali ništa nije pomoglo, probao sam i onaj fazon za motd, stavio kao startnu komandu ali ništa.
    Isto sam našao da može biti zbog grafike, stavio sam sve na najniže i opet ništa...

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    BIH-Sarajevo
    Karma
    0

    Default

    Jesi li steam ili non steam ?
    cim nam to javis moci cemo dalje da vidimo do cega je

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Madagaskar
    Age
    28
    Karma
    6

    Default

    Quote Originally Posted by GaMeR FoReVeR View Post
    Skoro sam instalirao go i navukao se brzo međutim ne mogu normalno igrati.
    Poslije svakog meča, kada krene novu mapu učivati, dođe do pola i zaledi se. Otvori mi not responding bla bla bla...

    Tražio sam na netu ali ništa nije pomoglo, probao sam i onaj fazon za motd, stavio kao startnu komandu ali ništa.
    Isto sam našao da može biti zbog grafike, stavio sam sve na najniže i opet ništa...
    Igrica prepoznaje bota pa ga izbacuje iz igre to je to nadam se da sam pomogao :P :P

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Бања Лука
    Karma
    7

    Default

    Steam je igra

    Quote Originally Posted by *HaniBaL* View Post
    Igrica prepoznaje bota pa ga izbacuje iz igre to je to nadam se da sam pomogao :P :P
    Hahah vjerovatno je to u pitanju :P

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    20
    Karma
    20

    Default

    Jel se to desava na odredjenim mapama ili na vise njih.
    Ne znam da li u komandim argumentima ima heapsize kao kod servera, ako ima probaj da stavis neku vecu cifru


    Ako ti se svijdju moji radovi i zelis da doniras javi se u inbox.

  6. #6
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    To se desava i mom kolegi sa faksa, sumnjam da mozda ima veze sa manjkom ram memorije (na neki nacin), jer on ima 3gb rama.
    Moguce je da ce uticati izmena heapsize ali ako imas manjak rama ni to nece mnogo uticati...

    Ispravka:
    heapsize parametar vise ne postoji u csgo (sudeci po steam community).
    Last edited by Megastorm; 20-01-2017 at 09:36.

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Бања Лука
    Karma
    7

    Default

    Quote Originally Posted by milutinke2 View Post
    Jel se to desava na odredjenim mapama ili na vise njih.
    Ne znam da li u komandim argumentima ima heapsize kao kod servera, ako ima probaj da stavis neku vecu cifru
    Na svim mapama mi je tako :/

    @Mega Pa imam i ja 3gb rama, ne vjerujem baš da je to problem jer minimalac je 2gb. Može biti do procesora mada je i on na minimali?

  8. #8
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    Quote Originally Posted by GaMeR FoReVeR View Post
    Na svim mapama mi je tako :/

    @Mega Pa imam i ja 3gb rama, ne vjerujem baš da je to problem jer minimalac je 2gb. Može biti do procesora mada je i on na minimali?
    Ne verujem da je do procesora, drugar ima identicnu konfiguraciju kao ja, samo sa manje rama i drugacijom grafickom (R7 290(za x nisam siguran)), i njega izbacuje a mene ne.
    Sumnjam da je mozda ram problem iako pise da je minimalno 2gb rama...

  9. #9
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Бања Лука
    Karma
    7

    Default

    Sumnjaš na to da mu ponestane radne memorije pa gasi igru da oslobodi prostor? Ne znam, probaću staviti više rama pa da vidim

  10. #10
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    Quote Originally Posted by GaMeR FoReVeR View Post
    Sumnjaš na to da mu ponestane radne memorije pa gasi igru da oslobodi prostor? Ne znam, probaću staviti više rama pa da vidim
    Da, pogotovo nakon sto sam otkrio da linux csgo serveri i dalje imaju memory leak na GOTV...
    Ne bi me cudilo da nesto slicno postoji i kod klijenta.

  11. #11
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Бања Лука
    Karma
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Megastorm View Post
    Da, pogotovo nakon sto sam otkrio da linux csgo serveri i dalje imaju memory leak na GOTV...
    Ne bi me cudilo da nesto slicno postoji i kod klijenta.
    Ni mene iskreno, koliko puno resursa vuče to je strašno
    Sutra ću staviti ram pa javim rezultat...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •