[Pomoc] CS 1.6 na Windows 10 Professional
Results 1 to 16 of 16
  1. #1
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Belgrade
    Age
    30
    Karma
    0

    Default CS 1.6 na Windows 10 Professional

    Nakon što sam uzeo novi kompjuter, skinuo sam CS i sve što se desi jeste da uđe u igru i kružić se vrti i izađe da je igra prestala sa radom.. Pokušavao sam da skidam razne 1.6 sa svih sajtova i one koji pišu da su samo za win 10, itd..Pokretao sam u kompatibilnim modovima, kao administrator i ništa.Sinoć sam skinuo nek fajl opengl i još jedan što sam video na YT, ubacio i onda je ušlo u igru, ali pod 800x600. Kada sam namestio normalnu rezoluciju,samo je iskočio neki error ne znam koji i više nisam mogao da ulazim,nije mi ni pisalo da je igrica prestala sa radom, samo crno sve i ne mogu ni preko Task Managera da ugasim. Jel imao neko slican problem i jel ga rešio? Hvala unapred

  2. #2
    Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Kragujevac
    Karma
    1

    Default

    Ne koristim win 10,ali mislim da bi svaki cs trebao da radi na njemu,ja takodje imam problem sa win8 kada startujem cs izbaci mi half-life error pa tek drugi put upali
    Moze da bude problem da nisi intalirao potrebne drajvere kad si radio sistem (mozda ti fali drajver za graficku)
    Da li si probao cs sa gt.rs: http://www.gametracker.rs/cs_download/
    Ili ovaj klik

  3. #3
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Belgrade
    Age
    30
    Karma
    0

    Default

    Ne znam za drajvere, ne bih da ih diram da ne sjebem nešto, a svaki CS sam skinuo, svaki...
    ·1776·

  4. #4
    Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Kragujevac
    Karma
    1

    Default

    Potrazi malo po netu mora da jos neko ima takav problem KLIK
    A za drajvere nista ne mozes da s*ebes prvo proveri da li imas drajver za graficku ako nemas jednostavno otkucas na google
    ime graficke i prelistas malo dok ne nadjes odredjen drajver
    Last edited by Marcuso97; 05-03-2017 at 15:56.

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Koprivnica, CRO
    Age
    26
    Karma
    8

    Default

    Na desetki radi bez problema, apdejtuj drivere za graficku
    ]
    Instaliravam modove za phpbb3 forume :D

  6. #6
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Belgrade
    Age
    30
    Karma
    0

    Default

    Stvarno sam glup za to, pokušaću kasnije, ali mislim da sam instaliao vec neke drajvere, znači ako ih imam, onda da ih upgrade ili
    ·1776·

  7. #7
    Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Kragujevac
    Karma
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Kyuubi View Post
    Stvarno sam glup za to, pokušaću kasnije, ali mislim da sam instaliao vec neke drajvere, znači ako ih imam, onda da ih upgrade ili
    Ukoliko imas drajvere a ne radi ti cs ili trebas da ih unapredis (update) ili si skinuo pogresan drajver

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Koprivnica, CRO
    Age
    26
    Karma
    8

    Default

    probaj izbrisat drivere i idi u device manager da ti sam instalira drivere
    ]
    Instaliravam modove za phpbb3 forume :D

  9. #9
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Belgrade
    Age
    30
    Karma
    0

    Default

    Išao sam na update drajvera i piše da su najnoviji, a igrica i dalje ne radi, ako možeš da mi nađeš ispravan drajver za ovu grafičku
    AMD APU Radeon™ R7 Series + Radeon R7 240 2GB DDR3 128bit

    edit: da dodam, instalirao sam najnoviji directx, visual c++ i net framework, onemogućio AV da mi blokira igricu i ništa i dalje
    ..
    Last edited by Kyuubi; 05-03-2017 at 20:59.
    ·1776·

  10. #10
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Belgrade
    Age
    30
    Karma
    0

    Default

    ne pomaže baš ništa.. brisao sam drajvere i ponovo instalirao, update sam i visual c++ i net framew. i directx..menjao sam rezoluciju na kompjuteru, skinuo još 3 CSa, ne radi ni na jednom..
    ·1776·

  11. #11
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Belgrade
    Age
    30
    Karma
    0

    Default

    refresh
    ·1776·

  12. #12
    Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Kragujevac
    Karma
    1

    Default

    Pokusaj ovako,nisam siguran da li je na win 10 ovako,ali snadji se mora da ima ovo

    SLIKA 1

    SLIKA 2

    Kada stikliras run this program in compatibility mode for: pokusavaj vista,7,8,xp (service pack ...) mozda upali
    I pre nego sto to sve odradis pokreni program kao administrator
    Last edited by Marcuso97; 06-03-2017 at 20:41.

  13. #13
    Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lk-net.com
    Karma
    26

    Default

    Quote Originally Posted by Marcuso97 View Post
    Pokusaj ovako,nisam siguran da li je na win 10 ovako,ali snadji se mora da ima ovo

    SLIKA 1

    SLIKA 2
    Citaj, vec je rekao da je to pokusao.

    Btw, ni ja nemam problema na Windows 10 64bit, ali igram preko Steam, mada verovatno nema veze.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  14. #14
    Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Kragujevac
    Karma
    1

    Default

    Quote Originally Posted by klipica View Post
    Citaj, vec je rekao da je to pokusao.
    Nisam gledao.
    Mozda ti je najbolje da odneses lepo kod majstora da ti odradi opet sistem i on ce usput da ti skine odgovarajuce drajvere
    Mozda ti neki video pomogne
    https://www.youtube.com/watch?v=NRlqcrEbyYk
    https://www.youtube.com/watch?v=VHlALoOAw28
    Nisam gledao klipove,samo sam propratio komentare
    I takodje sam primetio da dosta ljudi ne moze da igra kanter na win 10,ili mogu da ga pokrenu samo u widescreen-u
    Najbolje resenje ti je da opet odradis sistem moja preporuka je win 8.1,naravno svako ima svoj ukus,ako radis sistem nadji majstora raspitaj se vidi koji je dobar i on ce usput da ti skine odgovarajuce drajvere
    ukoliko je do drajvera problem

  15. #15
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Belgrade
    Age
    30
    Karma
    0

    Default

    Ma odneću kod drugara da ne bacam pare na majstora, jer mi obično uvale neki kur od OSa, a pre svega toga moram da vidim da li radi na steamu, moram nekog da navatam da mi pozamji na 10 min ili familyshare da odradi, nešto..
    ·1776·

  16. #16
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Karma
    0

    Default

    Skini DrvierMAX on ce ti aam nac drajvere a ti samo trebas kliknuti uodate 😃 imas na google kucaj izac ce ti

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •