[Pomoc] BOOST Server
Results 1 to 10 of 10

Thread: BOOST Server

  1. #1
    Member Array
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Bosnia and Hercegovina (Sarajevo)
    Age
    23
    Karma
    0

    Default BOOST Server

    Moze mala pomoc imam cs warzone kao i svako ali kada udjem na internet gdje su boostani srw ne pokazuje mi od gtrs nego od nekih tamo budala stranih nekih mozda 15-20 servera ja sam pokusao da udjem na bilo koji server koji kgb hosta i upisem /master ili master nije pomoglo da li neko ima rijesenje oko ovoga svaki put kada ponovo instaliram cs isto mi je HVALA svima koji pomognu
    FB --> https://www.facebook.com/samiruzunovicoOFF

    IP Servera --> 176.57.188.30:27015
    Ime --> Assassin'S COD:MW4
    Server Hosted By --> www.kgb-hosting.com
    Grupa Servera --> www.fb.com/groups/190822168070015/

    http://www.gametracker.rs/server_info/176.57.188.16:27028/

  2. #2
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2017
    Karma
    0

    Default

    Da bi imao "Nase servere u INTERNET", treba da imas KGB-ov cs sa njihovim master serverom. Npr cs 1.6v44 .

  3. #3
    Member Array
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Bosnia and Hercegovina (Sarajevo)
    Age
    23
    Karma
    0

    Default

    Da taj i imam brate to je warzone
    FB --> https://www.facebook.com/samiruzunovicoOFF

    IP Servera --> 176.57.188.30:27015
    Ime --> Assassin'S COD:MW4
    Server Hosted By --> www.kgb-hosting.com
    Grupa Servera --> www.fb.com/groups/190822168070015/

    http://www.gametracker.rs/server_info/176.57.188.16:27028/

  4. #4
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2017
    Karma
    0

    Default

    Meni radi normalno, imam sve servere sa Gametrackera, do tebe je

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Podgorica (Montenegro)
    Age
    20
    Karma
    0

    Default

    Pokusaj da totalno obrises cs i instaliras isti.

  6. #6
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by InternationalGaming View Post
    Pokusaj da totalno obrises cs i instaliras isti.
    Neka deinstalira CS, a zatim obrise sve one fajlove koji ostanu poslije deinstalcije . Budu u C:/Games/Cs 1.6 i to sve obrisi .Ako ne bude htelo javi nam . Lp

  7. #7
    Super Moderator Array
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Novi Sad
    Age
    27
    Karma
    20

    Default

    isti problem sam imao, instalirao sam noviju verziju cs-a preko starije i sve je pobrljavilo, tako da ti je najbolje da sve obrises i uradis ispocetka.
    FAST DOWNLOAD
    MESEC + MESEC GRATIS

    Poseti www.FDSrbija.com
    info: reglia@milf-cs.info

    BEZ FD:

    SA FD:


  8. #8
    Super Moderator Array
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Novi Sad
    Age
    27
    Karma
    20

    Default

    isti problem sam imao, instalirao sam noviju verziju cs-a preko starije i sve je pobrljavilo, tako da ti je najbolje da sve obrises i uradis ispocetka.
    FAST DOWNLOAD
    MESEC + MESEC GRATIS

    Poseti www.FDSrbija.com
    info: reglia@milf-cs.info

    BEZ FD:

    SA FD:


  9. #9
    Member Array
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Bosnia and Hercegovina (Sarajevo)
    Age
    23
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Gatara123 View Post
    Neka deinstalira CS, a zatim obrise sve one fajlove koji ostanu poslije deinstalcije . Budu u C:/Games/Cs 1.6 i to sve obrisi .Ako ne bude htelo javi nam . Lp
    Gitara uspjelo je ali vidi sada ovo sto mi nikako ne moze da udje u glavu problem koji nmg da rijesim vec 15 dana otprilike kada udjem na cs poslije rs pc-a automacki me prebaci na nekakav ms-server boost slucajno sam usao kod tih govana i nikako nmg da rijesim problem jednom sam ga bio rijesio sa jos jednim srw ali davno da te napomenem brate kada bi sad obrisao cs skroz i iz C: i instalirao sve bi fino radilo ali cim bi rs PC i usao u cs cim bi usao u cs automacki me baci na te servere i nik mi stalno mijenja svaku mapu ms-boost.com tako nekako izludi me to stvarno

    P.S Reglia mozes mi reci imas li neko FDL da je bolji od onog Burzuj naravno doplatio bi
    Last edited by ElectroCOD; 06-05-2017 at 10:37.
    FB --> https://www.facebook.com/samiruzunovicoOFF

    IP Servera --> 176.57.188.30:27015
    Ime --> Assassin'S COD:MW4
    Server Hosted By --> www.kgb-hosting.com
    Grupa Servera --> www.fb.com/groups/190822168070015/

    http://www.gametracker.rs/server_info/176.57.188.16:27028/

  10. #10
    Super Moderator Array
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Novi Sad
    Age
    27
    Karma
    20

    Default

    javi se na mejl
    FAST DOWNLOAD
    MESEC + MESEC GRATIS

    Poseti www.FDSrbija.com
    info: reglia@milf-cs.info

    BEZ FD:

    SA FD:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •