[Pomoc] Weapon Model Replacement
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Jun 2017
    Karma
    0

    Question Weapon Model Replacement

    ubacivao sam razne skinove na server ali postoji jedna problem koji ne mogu nikako da skontam ne mogu nikako na neki odredjeni skin da ubacim zvuk

    plguin
    https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=43979

    moze li neko da mi objasni kako da ubacim zvuk sa skinom zapravo da povezem?

  2. #2
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Jun 2017
    Karma
    0

    Default

    bump!

  3. #3

    Default

    Probaj ovako:
    Code:
    "sound/weapons/ak47.wav" "sound/weapons/novo/nesto.wav"

  4. #4
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Jun 2017
    Karma
    0

    Default

    probao sam i opet ne radi

  5. #5
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Jun 2017
    Karma
    0

    Default

    bump!

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    6

    Default

    "putanja starog sounda" "putanja novog sounda" , isto kao i za modele, mora da radi

  7. #7
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Jun 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by luka317 View Post
    "putanja starog sounda" "putanja novog sounda" , isto kao i za modele, mora da radi
    nece brt

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Proffessional Coder.
    Age
    34
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by .::ElectriX::. View Post
    nece brt
    Ako plugin ima funkciju za Weapon Model Repacement,
    onda to znaci da plugin zamenjuje stare skinove sa novim

    Mislim da taj plugin ne moze da zameni i zvukove ?!


    Kontakt:
    Ovde na forumu: [Klik]
    Na Facebook: [Klik]

  9. #9
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Jun 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Nexon369 View Post
    Ako plugin ima funkciju za Weapon Model Repacement,
    onda to znaci da plugin zamenjuje stare skinove sa novim

    Mislim da taj plugin ne moze da zameni i zvukove ?!
    brt pise kao da moze a u stavari ne moze zvuk a skinovi normalno rade samo eto sto ne moze zvuk da se promeni iznervirao sam se neki kazu moze neki ne moze sad kome verovati?

    EDIT: Reseno.
    Last edited by .::ElectriX::.; 23-08-2017 at 16:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •