[Pomoc] Gun
Results 1 to 21 of 21

Thread: Gun

  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Negde tu :)
    Karma
    4

    Default Gun

    Da li neko zna kako da uradim jednu proveru ?
    Primer igrac ima deagle i ostane mu jedan metak,i kada ga istrosi da mu se opet napuni jedan metak i sve tako u krug ?

    Ovako sam nesto pokusao,ali nece

    PHP Code:
    static gun;
    gun give_item(g_iDuelUsersId[0], "weapon_deagle");
    if(
    gun 0)
    {
        
    cs_set_weapon_ammo(gun1);
    }
    set_pev(g_iDuelUsersId[0], pev_health100.0);
    fm_give_item(g_iDuelUsersId[0], "item_assaultsuit");
                
    gun give_item(g_iDuelUsersId[1], "weapon_deagle");
    if(
    gun 0)
    {
        
    cs_set_weapon_ammo(gun1);
    }
    set_pev(g_iDuelUsersId[1], pev_health100.0);
    fm_give_item(g_iDuelUsersId[1], "item_assaultsuit"); 
    g_iDuelUsersId[0] = CT
    g_iDuelUsersId[1] = TT

  2. #2
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lk-net.com
    Karma
    26

    Default

    Verujem da JailBreak plugini imaju onaj fazon "last request" gde ima takva igra. Pogledaj tamo.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Negde tu :)
    Karma
    4

    Default

    To je sa jb ovo sto sam napisao,ali ne radi,ja sam nest zajebao,zato i trazim pomoc

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Age
    21
    Karma
    7

    Default

    Registruj forward u plugin_init

    PHP Code:
    register_forward(FM_CmdStart,"fw_cmdstart",1
    Dodaj funkciju
    PHP Code:
    public fw_cmdstart(player,uc_handle,random_seed)
    {
        if(!
    is_user_alive(player))
        return;
        
        if(
    g_IsDeagleDuel[player]) // ovde je samo primer, ovde ide provera da li je u duelu igrac, i da li je taj dueal deagle duel
        
    {
            
    cs_set_user_bpammo(playerCSW_DEAGLE1)
        }


    Zatim tamo gde dajes oruzje igracima kada izaberu deagle duel, taj deo koda zameni sa ovim

    PHP Code:
    cs_set_weapon_ammo(give_item(id"weapon_deagle"), 1
    CustomLearn: http://www.youtube.com/customlearn

    Map: 35hp_defer
    Download: GameBanana, 17Buddies

    Map: Aim_Rushers
    Download: GameBanana, 17Buddies

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Negde tu :)
    Karma
    4

    Default

    Nece tako buraz

  6. #6
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lk-net.com
    Karma
    26

    Default

    Primer igrac ima deagle i ostane mu jedan metak,i kada ga istrosi da mu se opet napuni jedan metak i sve tako u krug ?
    Definisi "da mu se opet napuni". Cim ispali? Da mora da realoduje i ima opet 1 metak? Nesto trece?
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Negde tu :)
    Karma
    4

    Default

    Quote Originally Posted by klipica View Post
    Definisi "da mu se opet napuni". Cim ispali? Da mora da realoduje i ima opet 1 metak? Nesto trece?
    Pa vidis po kodu koji sam postavio da sam definisao,i uradio kako si rekao ali ne radi

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Age
    21
    Karma
    7

    Default

    Kod koji sam ti postavio provereno radi.
    Radi tako sto igrac u sarzeru dobija 1 metak. I kada ga ispali, opet kada promeni sarzer dobija 1 metak samo.
    Ako ti to treba, a ne radi ti, onda nesto nisi lepo uradio.
    CustomLearn: http://www.youtube.com/customlearn

    Map: 35hp_defer
    Download: GameBanana, 17Buddies

    Map: Aim_Rushers
    Download: GameBanana, 17Buddies

  9. #9
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lk-net.com
    Karma
    26

    Default

    Quote Originally Posted by -Nikola- View Post
    Pa vidis po kodu koji sam postavio da sam definisao,i uradio kako si rekao ali ne radi
    http://staznaci.com/definisati
    Pojam odrediti, pojam objasniti drugim pojmovima
    Oruzije moze da se "napuni" na mnogo nacina, objasni sta zelis.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Negde tu :)
    Karma
    4

    Default

    Rekao sam kada se isprazni deagle da mu napuni jos jedan metak,sta ovde treba da se definise ??????

  11. #11
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    6

    Default

    Da kad uradi reload dobijes jedan metak ? Da mu se automatski doda jedan metak kad istrosi zadnji (Mozes prosto koristiti unlimited ammo ako je to u pitanju) ?
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  12. #12
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Negde tu :)
    Karma
    4

    Default

    Da mu se automatski doda jedan metak kad istrosi zadnji

  13. #13
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Negde tu :)
    Karma
    4

    Default

    Bump...

  14. #14
    Junior Member Array
    Join Date
    Nov 2012
    Karma
    0

    Default

    GarON.# ti je lepo napisao, a ako ne mozes da se snadjes mozes da proveris kolko ima metaka u bpammo ( cs_get_user_bpammo ) i ako je vrednost jednaka 0, onda stavis vrednost 1 u cs_set_user_bpammo, a mozda mozes i prethink ili traceattack da iskoristis da pratis kad je ispalio metak XD
    Nesto ovako valjda:
    PHP Code:
    if ( cs_get_user_bpammo(idCSW_DEAGLE) = 0cs_set_user_bpammo(idCSW_DEAGLE1
    Last edited by Dr.NIK; 02-09-2017 at 21:41.

  15. #15
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lk-net.com
    Karma
    26

    Default

    Quote Originally Posted by Dr.NIK View Post
    GarON.# ti je lepo napisao, a ako ne mozes da se snadjes mozes da proveris kolko ima metaka u bpammo ( cs_get_user_bpammo ) i ako je vrednost jednaka 0, onda stavis vrednost 1 u cs_set_user_bpammo, a mozda mozes i prethink ili traceattack da iskoristis da pratis kad je ispalio metak XD
    Nesto ovako valjda:
    PHP Code:
    if ( cs_get_user_bpammo(idCSW_DEAGLE) = 0cs_set_user_bpammo(idCSW_DEAGLE1
    Ne treba mu bpammo.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  16. #16
    Junior Member Array
    Join Date
    Nov 2012
    Karma
    0

    Default

    Kolko ja znam u JB modovima imas 1 metak u sarzeru i jedan u bp, ispucas taj jedan, automatski ide reload i puni pistolj preostalim mecima odnosno sa tim jednim sto je ostao u bp zato mislim da je lakse da se ide preko bpammo za ovo sto on trazi

  17. #17
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Negde tu :)
    Karma
    4

    Default

    Pokusao sam sa tvojim kodom nece (dr.nik)

    Pokusai sam i ovako

    PHP Code:
                gun cs_set_weapon_ammogive_itemg_iDuelUsersId[0], "weapon_deagle" ), );
                if(
    gun==0)
                {
                    
    cs_set_weapon_ammo(gun1);
                } 
    Da mi deagle i jedan metak ali kad ga istrosim nece da mi da novi

  18. #18
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    6

    Default

    .... a da otvoris sma ujbm moda i pogledas kako je uradjen duel?

  19. #19
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Negde tu :)
    Karma
    4

    Default

    Quote Originally Posted by luka317 View Post
    .... a da otvoris sma ujbm moda i pogledas kako je uradjen duel?
    Bukvalno,iskopirao sam lr duel sa ujbm moda,nece

  20. #20
    Junior Member Array
    Join Date
    Nov 2012
    Karma
    0

    Default

    Da "pogledas" a ne da prekopiras, normalno da nece da radi ako ga ne editujes i prilagodis svom modu

  21. #21
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Negde tu :)
    Karma
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Dr.NIK View Post
    Da "pogledas" a ne da prekopiras, normalno da nece da radi ako ga ne editujes i prilagodis svom modu
    To sam i mislio brate,uvek mi neke public fali,a on je glavni za to

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •