Problem sa CS-om
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sremska Mitrovica :)
    Karma
    28

    Default Problem sa CS-om

    Poz ljudi, bas dugo nisam igrao kanter, sigurno 3 godine, i sad mi nesto doslo da skinem opet iz dosade, i sad imam problem, imao sam clarion cs i mislio sam da je do njega pa sam skinuo onaj www.cs-skini.me i opet isti problem. Naime, kada pucam ako je nisan na jednoj tacki metak bude ispaljen za otprilike jos jedan nisan iznad, i sta god da sam pokusao opet je isto, onda nece ruku da promeni ni uz pomoc sifre.. Da li je neko imao slican problem ?
    Last edited by Spase DuGy; 20-09-2017 at 15:42.

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Koprivnica, CRO
    Age
    26
    Karma
    8

    Default

    Skini steam cs pa igraj normalno, nikad problem nisam imal na steam
    ]
    Instaliravam modove za phpbb3 forume :D

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by gal_17 View Post
    Skini steam cs pa igraj normalno, nikad problem nisam imal na steam
    Jel se salis ti?
    Da igra cs preko stema, treba da kupi a ne da skine.

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sremska Mitrovica :)
    Karma
    28

    Default

    To mi je problem sa onim cs warzone, a npr dok sam ranije imao onaj kgbov, sve je u fulu bilo..
    Je l ima negde opet da se skine taj KGBov? posto link ne radi?

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    The Great Slavistania
    Age
    20
    Karma
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Spase DuGy View Post
    To mi je problem sa onim cs warzone, a npr dok sam ranije imao onaj kgbov, sve je u fulu bilo..
    Je l ima negde opet da se skine taj KGBov? posto link ne radi?
    Ja jos koristim KGB V42 od 2009.
    http://cs-skini.me/v42


    Quote Originally Posted by z1ka View Post
    Iskopas rupu, zatim bacis PC u tu istu rupu, onda zatrpas i uzemljio si ga.. ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=fdlB_-2pBTo

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sremska Mitrovica :)
    Karma
    28

    Default

    Resio sam, nije bio problem do cs-a kao sto sam prvo mislio, nego do graficke... Uradio sam update drajvera i sve je u fulu sad :-)
    Hvala svakako..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •