[Pomoc] Status steam
Results 1 to 3 of 3

Thread: Status steam

  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Bosnia and Hercegovina (Sarajevo)
    Age
    24
    Karma
    0

    Lightbulb Status steam

    Moze neko pomoci kako da se blokira komanda status u konzolu naravno kada neko kuca status da mu nista ne izbacuje ili npr samo nik

    Klipica vidio sam da si ti objasnio dodiku onom ali ja brate stvarno nista nisam skontao kako ista treba bili ti bio problem da malo detaljnije to objasnis HVALA
    FB --> https://www.facebook.com/samiruzunovicoOFF

    IP Servera --> 176.57.188.30:27015
    Ime --> Assassin'S COD:MW4
    Server Hosted By --> www.kgb-hosting.com
    Grupa Servera --> www.fb.com/groups/190822168070015/

    http://www.gametracker.rs/server_info/176.57.188.16:27028/

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2014
    Location
    Mamica
    Karma
    0

    Default

    http://forum.kgb-hosting.com/showthr...l=1#post747528

    Ne razumem sta ti nije jasno sve je lepo rekao kako trebas da uradis
    BaseBuilder Mod + VIP System + New BonusBox System - [ |||||||||| - 100% ] - Zavrseno

    Javite mi se na PM za test IP

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Hyderabad, Pakistan
    Age
    21
    Karma
    2

    Talking

    Quote Originally Posted by Ognjen7 View Post
    http://forum.kgb-hosting.com/showthr...l=1#post747528

    Ne razumem sta ti nije jasno sve je lepo rekao kako trebas da uradis
    Quote Originally Posted by klipica View Post
    @Dark: Nazalost ne moze tako. Mozes detektovati "status" komandu na taj nacin, ali je ne mozes i blokirati.

    Mozes sa ovim. Da, trebace ti Orpheu modul instaliran na serveru za to. Malo pre sam testirao na listen serveru i radi.
    PHP Code:
    #include <amxmodx>
    #include <orpheu>


    public plugin_init() {
        
    register_plugin(
            
    "Plugin",
            
    "1.0.0",
            
    "Author"
        
    );
        
        
    OrpheuRegisterHook(OrpheuGetFunction("Host_Status_f"), "Hook_Host_Status_f"OrpheuHookPre);
    }

    public 
    OrpheuHookReturnHook_Host_Status_f() {
        return 
    OrpheuSupercede;

    Iz nekog razloga Windows signature koji je postavljen na AM nije radio, pa sam moram da skontam svoj. Napravi fajl u addons/amxmodx/configs/orpheu/functions pod imenom "Host_Status_f" (BEZ EKSTENZIJE!) i upisi ovo u njega:
    Code:
    {
        "name" : "Host_Status_f",
        "library" : "engine",
        "identifiers" :
        [
            {
                "os" : "windows",
                "value" : [0x55,0x8B,0xEC,0x81,0xEC,"*","*","*","*",0xA1,"*","*","*","*",0x53,0x56,0x57,0xBF,"*","*","*","*",0x33,0xDB,0x8B,0xF7,0x3B,0xC7,0x89,"*","*",0x89,"*","*",0x89,"*","*",0x89,"*","*",0x89,"*","*",0xC7,0x45,"*","*","*","*","*"]
            },
            {
                "os" : "linux",
                "value" : "Host_Status_f"
            }
        ]
    }
    It will not work with ReHLDS
    Its Just assuming answer, I can't understand Serbian.
    Respect: K@[L]@uz^


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •