amxmodmenu ?
Results 1 to 19 of 19

Thread: amxmodmenu ?

  1. #1
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Karma
    0

    Post amxmodmenu ?

    Kako je ovo lik izveo to mi nije jasno?
    Upitanju je dm srw kako je ovo prebacio?




  2. #2
    Moderator Array Rade.kgb's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    www.gamers.rs
    Karma
    6

    Default

    9 je cudo 😂

  3. #3
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Dec 2017
    Karma
    0

    Default

    @Milos Jokic
    probaj ovako izgasi u plugins.ini Restrict Weapons mozda ce da radi (nije testirano ali probaj)

  4. #4
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lk-net.com
    Karma
    26

    Default

    Je l pitanje kako mod ubaci svoj meni u amxmodmenu ili?
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  5. #5
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by klipica View Post
    Je l pitanje kako mod ubaci svoj meni u amxmodmenu ili?
    zanima me kako je ovo pomerio?


  6. #6
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lk-net.com
    Karma
    26

    Default

    Pomerio odakle? Budi deskriptivniji.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  7. #7
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by klipica View Post
    Pomerio odakle? Budi deskriptivniji.
    kada ides install mod sa gp ondak kada udjes u cs i kada kucaj u konzoli amxmodmenu onak treba da ti ispisuje ovo



    e to sto ti je oznaceno to treba da se pomeri na broj 9 i 3 puta mora da se stisne 9 i ovako treba da bude



    e sad mi nije jasno kako je to uradio lik zapravo prebacio?

  8. #8
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lk-net.com
    Karma
    26

    Default

    Zavisi od reda kojim su ucitani plugini. CSDM plugin koji dodaje taj meni ti je verovatno na vrhu plugins.ini. Ne mogu ti na pamet reci jer ne znam kako ti izgleda plugins.ini ni kako izgleda kod plugina koji dodaje taj meni.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  9. #9
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by klipica View Post
    Zavisi od reda kojim su ucitani plugini. CSDM plugin koji dodaje taj meni ti je verovatno na vrhu plugins.ini. Ne mogu ti na pamet reci jer ne znam kako ti izgleda plugins.ini ni kako izgleda kod plugina koji dodaje taj meni.
    ovako isao sam renistall server i samo sam instalirao sa gp-a dm i ondak sam ga startovo i nista vise znaci nisam nikakve plugine ubacivao itd...

    (Server kod vas KGB premium)

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    6

    Default

    Instaliraj rucno CSDM i zapisi ga na dnu plugins.ini-a i trebalo bi da ga stavi negde na kraju u amxmodmenu.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  11. #11
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Instaliraj rucno CSDM i zapisi ga na dnu plugins.ini-a i trebalo bi da ga stavi negde na kraju u amxmodmenu.
    Nemam sta da zapisujem on sve sam instalira jer je preko gp-a instaliran mod.

  12. #12
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    6

    Default

    Sledeci put procitaj lepo post.
    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Instaliraj rucno CSDM i zapisi ga na dnu plugins.ini-a i trebalo bi da ga stavi negde na kraju u amxmodmenu.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  13. #13
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Sledeci put procitaj lepo post.
    Pa da znam rucno da instaliram ne bih isao preko gp-a.

  14. #14
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    6

    Default

    Ne vidim poentu pomeranja toga uopste..

  15. #15
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lk-net.com
    Karma
    26

    Default

    Quote Originally Posted by luka317 View Post
    Ne vidim poentu pomeranja toga uopste..
    Takodje.

    Inace ako si ubacio preko panela i plugin se ucitava iz fazon plugins-csdm.ini ili tako drugog fajla (da nije plugins.ini) onda se verovatno ucitava posle Menu Front-End plugina.
    U tom slucaju u CSDM pluginu je verovatno napravljeno da se dodaje ta opcija u meni u plugin_init() umesto plugin_cfg() funkciji. Moraces instalirati CSDM sam i izmeniti ga malo.

    Najbolje bi bilo da za pocetak u server konzolu upises
    Code:
    version
    amxx verson
    amxx modules
    amxx list
    komande i postujes ovde sta izbace.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  16. #16
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Karma
    0

    Default

    Resio sam problem moze katanac da se stavi.

  17. #17
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lk-net.com
    Karma
    26

    Default

    Quote Originally Posted by Milos Jokic View Post
    Resio sam problem moze katanac da se stavi.
    Onda postavis resenje da i drugi koji budu imali isti problem mogu naci brzo resenje.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  18. #18
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by klipica View Post
    Onda postavis resenje da i drugi koji budu imali isti problem mogu naci brzo resenje.
    tacnije jedan lik mi je sredio i tako mi je resen problem.

  19. #19
    Moderator Array Rade.kgb's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    www.gamers.rs
    Karma
    6

    Default

    Ide katancina.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •