Poz ljudi, moze neko da mi kaze kako da proverim plugin koj pravi problem. Stavio sam svuda debug ne puni logos,
a obara server.
Poz ljudi, moze neko da mi kaze kako da proverim plugin koj pravi problem. Stavio sam svuda debug ne puni logos,
a obara server.
to je vrlo siroka tema, moze biti da ti neka kombinacija plugina baguje ili ti jednostavno ne pase uz mod.
Nije moguce da server padne a da nista ne pise u screenlog.0
Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.
Otvori screen.log pomocu total komandera/filezilemora da pise nego ovako ne otvara
![]()
Moguce jeMogu da izazovem to ako hocu
Dragane, proćitaj još jednom ovo što sam ti obeležio.
Nemoj pomagati nekom jer samo njemu odmažeš.
Isti ali baš isti problem sam imao ja kad sam držao kod KGB servera, i dok nisam ugasio 1 po 1 plugin nisam mogao ustanoviti koji plugin pravi probleme, a u screenlog.0 ništa.
Respect: Zlajo192, Wroy.
Misliš na tvoje greške u predlozima, mislim da ipak baguješ kao Internet Explorer al ajd.
Samog sebe demantuješ u postovima.
Usput šta da posluša, taj tvoj prethodni post gde si potvrdio da si pogrešio ili?
Onaj se trudio na drugom forumu da izbaci plugin C4 Timer koji vec ima, sem sto je sebi stavio za Autora i totalno nepotrebni plugin, al smatra da njegov moze nekome pomoci, tako i Ti i tvoje smešne predloge.
Isti si Milos Jokic broj 2, a tvoje poruke citao, a njegov isti djavo razlicito pakovanje.
Last edited by Riste#Kga; 04-01-2018 at 18:06.
Respect: Zlajo192, Wroy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)