[Pomoc] Ammo hack
Results 1 to 13 of 13

Thread: Ammo hack

  1. #1
    Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Karma
    0

    Default Ammo hack

    Izvinite sto pravim ovoliko teme , izbristite prethodne ako treba,
    Ovako nez odakle igracima koji su na serveru 10 - 15 min 5000 amma samo neki, kako da to sprijecim

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    K und K monarhija
    Karma
    20

    Default

    Verovatno kradu steamid, ukucaj SteamIdHashSalt (ako ne znas sta je searchuj, ima hiljadu tema o tome)
    double penetration sadomazo satisfaction
    kao svedski akcioni kada kazu action

  3. #3
    Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Karma
    0

    Default

    SteamIdHashSalt = QWvG7Rlr8e2a977m

    stavio sam tako , al opet hakuju ammo, ja ga banujem on opet udje na server kako to

  4. #4
    Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Karma
    0

    Default

    Daj ba pomoyite frajer ulazi na server mjenja nikove svaki 3 sec ne mogu ga banovat sjeba mi citav server ba

  5. #5
    Junior Member Array
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Split, Croatia
    Karma
    0

    Default

    Danas je to postalo normalno koliko sam primjetio, meni isto takvi likovi uništavaju servere već mjesecima i tjeraju admine i head admine.. imaš u ovoj temi raspravu o tome https://forum.kgb-hosting.com/showthread.php?t=102347

  6. #6
    Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Karma
    0

    Default

    kupim server kod kgb-a i cekam odgovor podrkse po 48 sati...

    sto se ovog tice nema pomoci jer nema svrhe da drzim server ako ga moze hakovati svaki klinjo koji ne zna sta ce od sebe

  7. #7
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Adnan007 View Post
    Daj ba pomoyite frajer ulazi na server mjenja nikove svaki 3 sec ne mogu ga banovat sjeba mi citav server ba
    Ubaci plugin koji blokira brzu promenu nika na serveru -.-'

    Code:
    #include < amxmodx > 
    
    new Float:global_fNextChange[ 33 ];
    
    public plugin_init( ) 
    { 
    	register_plugin( "Nick Spam Protection", "1.0", "AMXX Dev Team (JGHG)" );
    	register_message( get_user_msgid( "SayText" ), "message_SayText" );
    }
    
    public message_SayText( ) 
    {
    	if( get_msg_args( ) != 4 )
    		return PLUGIN_CONTINUE;
    
    	new sMessage[ 21 ];
    	get_msg_arg_string( 2, sMessage, charsmax( sMessage ) );
    	
    	if( !equal( sMessage, "#Cstrike_Name_Change" ) )
    		return PLUGIN_CONTINUE;
    		
    	new id = get_msg_arg_int( 1 );
    	
    	new sOldName[ 32 ], 
    		sNewName[ 32 ];
    
    	get_msg_arg_string( 3, sOldName, charsmax( sOldName ) );
    	get_msg_arg_string( 4, sNewName, charsmax( sNewName ) );
    	
    	if( !equal( sOldName, sNewName ) && get_gametime( ) < global_fNextChange[ id ] ) 
    	{
    		global_fNextChange[ id ] = get_gametime( ) + 5.0;
    		set_user_info( id, "name", sOldName ); 
    		
    		return PLUGIN_HANDLED;
    	}
    	global_fNextChange[ id ] = get_gametime( ) + 5.0;
    	
    	return PLUGIN_CONTINUE;
    }
    Last edited by Klikni; 13-01-2018 at 23:21.

  8. #8
    Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Klikni View Post
    Ubaci plugin koji blokira brzu promenu nika na serveru -.-'

    Code:
    #include < amxmodx > 
    
    new Float:global_fNextChange[ 33 ];
    
    public plugin_init( ) 
    { 
    	register_plugin( "Nick Spam Protection", "1.0", "AMXX Dev Team (JGHG)" );
    	register_message( get_user_msgid( "SayText" ), "message_SayText" );
    }
    
    public message_SayText( ) 
    {
    	if( get_msg_args( ) != 4 )
    		return PLUGIN_CONTINUE;
    
    	new sMessage[ 21 ];
    	get_msg_arg_string( 2, sMessage, charsmax( sMessage ) );
    	
    	if( !equal( sMessage, "#Cstrike_Name_Change" ) )
    		return PLUGIN_CONTINUE;
    		
    	new id = get_msg_arg_int( 1 );
    	
    	new sOldName[ 32 ], 
    		sNewName[ 32 ];
    
    	get_msg_arg_string( 3, sOldName, charsmax( sOldName ) );
    	get_msg_arg_string( 4, sNewName, charsmax( sNewName ) );
    	
    	if( !equal( sOldName, sNewName ) && get_gametime( ) < global_fNextChange[ id ] ) 
    	{
    		global_fNextChange[ id ] = get_gametime( ) + 5.0;
    		set_user_info( id, "name", sOldName ); 
    		
    		return PLUGIN_HANDLED;
    	}
    	global_fNextChange[ id ] = get_gametime( ) + 5.0;
    	
    	return PLUGIN_CONTINUE;
    }

    dzaba mi kad on hakuje ja ne mogu da ga banujem

  9. #9
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Karma
    0

    Default

    Vrv samo kopiraju steamid ili ip admina.. Stavi sifru na admine
    -za vipa ne znam da li ce spreciti

    Za ban instaliraj mdb bans ili neki drugi sistem

  10. #10
    Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by cRashh View Post
    Vrv samo kopiraju steamid ili ip admina.. Stavi sifru na admine
    -za vipa ne znam da li ce spreciti

    Za ban instaliraj mdb bans ili neki drugi sistem


    Sve sam to uradio vec
    Mdb ban i korisrim ali ne pomaze

  11. #11
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Age
    22
    Karma
    7

    Default

    Ammo Packs ne moze da se hakuje.
    Nego ako imas /donate plugin, lik moze da ti ubaci jednog fake igraca na server preko koga ce da kuca /get
    pa /donate i da donira sebi na drui nick. I onda diskonektije tog fake igraca pa konektuje novog i sve tako.
    Plus ako to stavi u loop, tu ti je vec problem.
    Prodaja privatnih i besplatno skidanje sređenih modova i plugina.
    www.MASUZA.com

  12. #12
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Adnan007 View Post
    Sve sam to uradio vec
    Mdb ban i korisrim ali ne pomaze
    Da li si stavio svim adminima sifre?
    -meni je to resilo taj problem, sredim srv full bez ijednog bug-a i kad sam ga bustovao 32/32 samo 3 admina i 3 vipa free vip iskljucen bez opcije da se kupi odjenom 5-6 vipa i admina isto nisam mogao da ih banujem pa sam pauzirao srv instalirao mdb bans i stavio sifre, pustio sve opet oni usli banovao ih i resio problem

  13. #13
    Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by cRashh View Post
    Da li si stavio svim adminima sifre?
    -meni je to resilo taj problem, sredim srv full bez ijednog bug-a i kad sam ga bustovao 32/32 samo 3 admina i 3 vipa free vip iskljucen bez opcije da se kupi odjenom 5-6 vipa i admina isto nisam mogao da ih banujem pa sam pauzirao srv instalirao mdb bans i stavio sifre, pustio sve opet oni usli banovao ih i resio problem
    Nema ja banujem on udje pocne mjenjat nick svake 2 sek koristi speed i amo hakuje ne mozes mu nista dzaba banovao prave igrace

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •