[Pomoc] Kako ukloniti komande iz chata
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Array
    Join Date
    Sep 2015
    Karma
    0

    Default Kako ukloniti komande iz chata

    Pozdrav, jel zna neko kako da uklonim komande iz chata ono /klasa, /opis... u COD modu ima tih komandi i sad kad kucam /klasa pojavi mi se komanda u chatu, i mnogo se spamuje po chatu, kako da to uklonim a da komanda radi.
    Hvala

  2. #2

  3. #3
    Member Array
    Join Date
    Sep 2015
    Karma
    0

    Default

    Testirao sam, i komande se ne vide u chatu ali ne rade, primer, ukucam /klasa nista se ne pojavi

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    6

    Default

    Zameni "return PLUGIN_HANDLED" sa "return PLUGIN_HANDLED_MAIN" i stavi na vrh plugins.ini
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  5. #5
    Member Array
    Join Date
    Sep 2015
    Karma
    0

    Default

    Nemam to, radi preko stock-a, zna li neko da reši?
    Code:
    stock register_client_command( const szCommands[ ], const szForward[ ] ) {
        
        new szCommand[ 2 ][ 32 ];
        
        formatex( szCommand[ 0 ], charsmax( szCommand[ ] ), "say %s", szCommands );
        formatex( szCommand[ 1 ], charsmax( szCommand[ ] ), "say_team %s", szCommands );
        
        for( new i = 0; i < 2; i++ ) register_clcmd( szCommand[ i ], szForward );
    }

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    K und K monarhija
    Karma
    18

    Default

    Quote Originally Posted by DaXteRRR View Post
    Nemam to, radi preko stock-a, zna li neko da reši?
    Code:
    stock register_client_command( const szCommands[ ], const szForward[ ] ) {
        
        new szCommand[ 2 ][ 32 ];
        
        formatex( szCommand[ 0 ], charsmax( szCommand[ ] ), "say %s", szCommands );
        formatex( szCommand[ 1 ], charsmax( szCommand[ ] ), "say_team %s", szCommands );
        
        for( new i = 0; i < 2; i++ ) register_clcmd( szCommand[ i ], szForward );
    }
    Mozes s dodatnim pluginom kao sto su dole rekli a mozes i tako sto ces u svakom forwardu(u tvom kodu definisano kao szForward) na kraju funkcije dodati return PLUGIN_HANDLED
    double penetration sadomazo satisfaction
    k'o svedski akcioni kada kazu action

    Quote Originally Posted by Skubishaa View Post
    Moze bit do mašine na kojoj je hostovan taj server.
    Ili ti je do napajanja neta tvog

  7. #7
    Member Array
    Join Date
    Sep 2015
    Karma
    0

    Default

    Hvala puno, sredio sam.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •