[MySQL] Citanje online igraca
Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    12

    Default [NO NEED] Citanje online igraca [edited]

    poz da li neko moze da otkuca plagin koji bi koristio sql snimanje podataka online igraca sa servera? princip da bude kao sto gt.rs ima svoju listu...

    na foru: kad pocne nova runda da se detektuje broj igraca (ali sa nikovima, dodatne stvari bih ja probao da naucim pa da ubacim tipa steamid itd jer sam veoma slab sa tim sql-om)
    pa se to snimi u tabelu...na svaki restart runde to da se updajtuje...posle bih to ucitavao (nekako) na .php na nasem sajtu...
    ovaj plugin https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=225066 imam ali nema tih informacije, vec samo hostname, number of players, map i slicno...

    ako je neko voljan da otkuca, bio bih zahvalan...a takodje bi to moglo da pomogne ostalim vlasnicima servera, dobra je opcija ja mislim

    EDIT: doslo je do promene plana...hvala DecaK-u...obavestio me je da postoji socket...krenucu to da naucim pa ce tako da se stvori...sto se mene tice moze ova tema da se obrise skroz, jer nije to to..
    naravno ako neko ima neku pomoc da posalje konkretnu temu da vidim i to - dobrodoslo je
    Last edited by JocA1; 10-03-2018 at 17:01.

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by JocA1 View Post
    poz da li neko moze da otkuca plagin koji bi koristio sql snimanje podataka online igraca sa servera? princip da bude kao sto gt.rs ima svoju listu...

    na foru: kad pocne nova runda da se detektuje broj igraca (ali sa nikovima, dodatne stvari bih ja probao da naucim pa da ubacim tipa steamid itd jer sam veoma slab sa tim sql-om)
    pa se to snimi u tabelu...na svaki restart runde to da se updajtuje...posle bih to ucitavao (nekako) na .php na nasem sajtu...
    ovaj plugin https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=225066 imam ali nema tih informacije, vec samo hostname, number of players, map i slicno...

    ako je neko voljan da otkuca, bio bih zahvalan...a takodje bi to moglo da pomogne ostalim vlasnicima servera, dobra je opcija ja mislim

    EDIT: doslo je do promene plana...hvala DecaK-u...obavestio me je da postoji socket...krenucu to da naucim pa ce tako da se stvori...sto se mene tice moze ova tema da se obrise skroz, jer nije to to..
    naravno ako neko ima neku pomoc da posalje konkretnu temu da vidim i to - dobrodoslo je
    Nisam nikad koristio sokete, ali citam ovo i nekako mi skroz logicno deluje da se za ovo koristi mysql. Zasto soketi?

  3. #3
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    21
    Karma
    0

    Default

    Imas PHP skripte koje mogu da ti skeniraju server direktno bez ikakvog plugina na serveru.
    Socketi su nestabilni na 1.8.2, obaraju server.

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by milutinke2 View Post
    Imas PHP skripte koje mogu da ti skeniraju server direktno bez ikakvog plugina na serveru.
    Pa da, verovatno i gametrackeri tako rade

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    K und K monarhija
    Karma
    20

    Default

    Quote Originally Posted by milutinke2 View Post
    Imas PHP skripte koje mogu da ti skeniraju server direktno bez ikakvog plugina na serveru.
    To sam i hteo da kazem, sockete sam samo spomenuo
    double penetration sadomazo satisfaction
    kao svedski akcioni kada kazu action

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by DecaK View Post
    To sam i hteo da kazem, sockete sam samo spomenuo
    To vec ima logike :S
    Koliko znam za to ti treba vps, ne moze na shared host

  7. #7
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Karma
    28

    Default

    HTTP:X + JSON iz 1.8.3-dev ako zelis jednostavnu real-time komunikaciju.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    12

    Default

    dosta su mi te stvari nepoznate...ali pogotovo http:x + json .. wtf aj probacu da nadjem nekako pa da ubacim na sajt haha

    EDIT: odustacu od tih stvari, to je skroz nesto novo, nemam bas vremena i te stvari da radim...hvala svima na pomoci naravno...napravicu nesto primitivnije jbg
    Last edited by JocA1; 11-03-2018 at 13:22.

  9. #9
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2014
    Karma
    6

    Default

    Ja sam prije nekoliko godina, ne znam bas tacno gdje sam vidio scoreboard tablu na webu. Ona cijena scoreboard tabla iz igre na webu, e sad da li je to privatno ili ima negdje da se skine to ne znam. Potrazi malo mozda nadjes, pa mozes edit kako tebi odgovara

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    12

    Default

    EDIT

    hvala xpawu, ima on svoj server query....ostaje mi da te podatke prebacujem u tabelu...a i hvala hartmannu na ulijenu nadu haha

    OLD: https://i.imgur.com/HaR0tji.jpg
    NEW:
    Last edited by JocA1; 12-03-2018 at 13:45.

  11. #11
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    12

    Default

    izvinjavam se za dupli post, ali mislim da je potrebno jer sam uspeo ovo da izvedem...pa da vidi neko koga ovo zanima:

    Gornji deo stranice:



    evo donji deo (tu ucitava iz csstatsx sql-a)





    Naravno ko je zeljan da ima ovo na sajtu moze da me kontaktira, iz dobre volje cu da mu pomognem ne treba kes nikakav...

    takodje koga zanima sql snimanje ranka mogu da pomognem (iako vec postoje teme)

    ako postoji neko da zna kako da se ubaci ono skrolovanje sa desne strane stvarno je dobrodoslo...jer ovako lista od 31/32 igraca nije bas ono sto je lepo haha
    (ako neko hoce slucajno da uradi to ali za kes bolje da se ne nudi, bar za ovu temu)

  12. #12
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    21
    Karma
    0

    Default

    Probaj sa:
    Code:
    <body scroll="yes">
    Ako nece, smesi sve u iframe i resizuj ga na 100% width i 100% height i ukloni mu border.

  13. #13
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    12

    Default

    hvala.
    probao sam body scroll=yes, ali samo zabaguje...testirao sam i sa overflow-y ali zanimljivo da jedino za te <tr> gde su ispisani igrac (verovatno ima naziv za taj deo tabele) nece da radi...

    izgleda mi da je malo drugacije odradjen kod tabele pa zbog toga nece...a ja sam totalni duduk za taj html/css da bih znao da to ispravim...nejasno mi je kako da mu naznacim da hocu npr da ogranicim Y osu na tipa 10 igraca...znaci toliko da bude vidljivo pa onda nek skrola tu tabelu na dole, ako me kapiras

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •