igrac kikuje?!
Results 1 to 15 of 15

Thread: igrac kikuje?!

  1. #1
    Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Karma
    0

    Default igrac kikuje?!

    prvo da kazem ja sam sebi skino imunitet zbog vise razloga al nebitno je sad to. vidim jedan lik na serveru me posmatra i posle par sekundi bivam kikovan. ja jedini na serveru imam flagove. vratim se na server i lik mi kaze "necemo vise". i ja ga banujem. e sad zna li neko kako jedan igrac bez flagova moze ovo da uradi i postoji li neka prevencija da se ovo ne ponovi? hvala unapred na odgovorima.

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    7

    Default

    Rcon ili neki plugin sa backdoor-om.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  3. #3
    Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Rcon ili neki plugin sa backdoor-om.
    mozes li objasniti malo opsirnije za taj plugin sta je to i kako se zove?

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    7

    Default

    Stavio je pristup sebi na SteamID unutar nekog plugina koji si ti ubacio npr. Jedini nacin da nadjes da li je to u pitanu je da gasis jedan po jedan plugin pa da vidis kad ce to prestati da se desava, a ako imas .sma svih plugina onda mozes i sam sve da ih pregledas. A mozda prosto ima rcon i preko njega radi to.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    8

    Default

    Udji u server.cfg i proveri da li je rcon password prazan

  6. #6
    Super Moderator Array lich.kgb's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    NBG
    Age
    21
    Karma
    24

    Default

    Quote Originally Posted by pajopavle View Post
    mozes li objasniti malo opsirnije za taj plugin sta je to i kako se zove?
    Jel si sam ubacivao neke random plugine , i koji je tvoj server?

  7. #7
    Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Karma
    0

    Default

    hvala na pomoci. rcon je prazan ajde pokusacu da stavim nesto.

  8. #8
    Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Karma
    0

    Default

    samo da dodam, ne vidim poentu rcona kad sve komande rade i bez njega.

  9. #9
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    7

    Default

    Obzirom da ne vidis poentu rcon-a, nemoj ni da ga stavljas.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by pajopavle View Post
    samo da dodam, ne vidim poentu rcona kad sve komande rade i bez njega.
    Rcon treba da ostane prazan, to znaci da je iskljucen (a ne da svako moze da ga koristi)

  11. #11
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lknet.uk
    Karma
    28

    Default

    Quote Originally Posted by pajopavle View Post
    samo da dodam, ne vidim poentu rcona kad sve komande rade i bez njega.
    RCon = Remote Console. To je poenta.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  12. #12
    Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Karma
    0

    Default

    ja sam stavio neku sifru za rcon. ako nije do toga zna li neko kako igrac moze da kikuje?

  13. #13
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    7

    Default

    Nemoj da stavis nista za rcon. Ostavi prazno. Ako nije preko rcon-a onda je ili preko konzole u panelu ili preko nekog plugina.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  14. #14
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Presevo
    Age
    23
    Karma
    8

    Default

    Citam par zadnjih tema,sve mi se cini da nije problem u rconu ili nekom pluginu. U pitanju je exploit.
    Jednom sam rekao,mogu da ponovim,svako ko ubaci dproto na svoj server (do verzije 548,za novije ne smem da tvrdim)
    daje svoj server na izvolte. Predjite lepo na noviju instalaciju i necete inati ovakvih problema.

  15. #15
    Super Moderator Array lich.kgb's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    NBG
    Age
    21
    Karma
    24

    Default

    Drugi put te pitam za IP servera?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •