Registracija na panelu ne radi
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default Registracija na panelu ne radi

    Molim nadlezne da nekako rese ovaj problem. Pokusavam vec 2x da se registrujem na kgb panel, lepo sam se registrovao pw mi je dosao na emajl, kad sam se ulogovao na kgb panel i popunjavam licne podatke i popunim i idem na "SACUVAJ" jednostavno non stop pise ova poruka i nikako nece da se sacuva. U cemu je problem ?

    https://image.prntscr.com/image/q4gp...OFeI0mueMA.png

    Napominjem da mi nije prvi put da se registrujem imao sam brdo servera, samo sam emajl novi stavio. I popunio sam lepo sve podatke kao pre, ali jednostavno nece da se ucita.

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default

    Hoce li se neko od nadleznih javiti za ovo sta da radim ?

  3. #3
    Support Site Admin Array
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    /root
    Age
    26
    Karma
    24

    Default

    Upravo sam testirao kompletnu registraciju kao i narucivanje servera i sve radi bez problema.
    Da li si u tom koraku (gde trazi tvoje informacije) uneo adresu i postanski broj?

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default

    Sve sam uradio i popunio. Prvo sam kreirao hotmail nalog, pa sam se setio da ste vec imali problema da nisu stizale povratne poruke na hotmail nesto je zezalo, ali mi je ipak stigla poruka o pw-u za registraciji i uspesno sam se ulogovao na panel, pa sam napravio gmail nalog, i isti problem. Uspesno se ulogujem samo imam taj problem sa potvrdom podataka..Sve sam uneo ime prezime postanski broj, drzavu i ulicu ali mi izlazi poruka koju sam naveo. Evo sad cu pokusati sve iz pocetka sa drugim nalogom pa se javljam..

    EDIT: Jednostavno nece..Napravio sam novi gmail nalog, lepo mi je stigla lozinka na emajl ulogovao sam se i popunio sve lepo podatke ime prezime drzavu ulica i postanski broj. Non stop ista poruka da pravilno popunim. Pise i grad ispod drzave, ali to polje ne postoji da se unese koji grad. Cak sam promenio i drzavu i prezime kasnije kad sam se vise iznervirao jednostavno nece.. Jel mogu zlajo tebi da posaljem pw od gpanela sto mi je stigao i emajl pa da se ti ulogujes i vidis u cemu je problem ?? Stvarno mi vise nista ne pada na pamet
    Last edited by aleks.; 19-06-2018 at 11:52.

  5. #5
    Support Site Admin Array
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    /root
    Age
    26
    Karma
    24

    Default

    Aj pls. pisi na email zlaja@kgb-hosting.com, kako bi sto pre resili ovaj problem.

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default

    Zlajo hoce li biti nesto od ovoga ??
    Sad mi se ova greska prijavljuje kad se ulogujem i odem na gpanel http://prntscr.com/jyhmdp

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •