Kako postaviti mp_buytime na 10 sekundi?
Results 1 to 19 of 19
  1. #1
    Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2018
    Karma
    0

    Arrow Kako postaviti mp_buytime na 10 sekundi?

    da ne otvaram duplu temu

    kako da stavim u server.cfg mp_buytime da se ne moze posle 10 sekundi da se kupi oruzije?
    trazio sam po gogletu i nisam uspeo naci resenje

  2. #2
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Karma
    29

    Default

    Uvek vise tema.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  3. #3
    Member Array
    Join Date
    May 2018
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ZehoR View Post
    da ne otvaram duplu temu

    kako da stavim u server.cfg mp_buytime da se ne moze posle 10 sekundi da se kupi oruzije?
    trazio sam po gogletu i nisam uspeo naci resenje
    probaj staviti u server.cfg mp_buytime "0.10"

  4. #4
    Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2018
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Murshija View Post
    probaj staviti u server.cfg mp_buytime "0.10"
    pokusao sam i tako ali opet bude na 30 sekundi

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Presevo
    Age
    23
    Karma
    8

    Default

    Jel imas regame? Ako imas moras i u game. cfg da podesis.

  6. #6
    Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2018
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Cira '95 View Post
    Jel imas regame? Ako imas moras i u game. cfg da podesis.
    kakav regame? kakav game. cfg?

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    10

    Default

    Da li se buytime promeni kada na serveru preko amx_cvar mp_buytime promenis vrednost ? U slucaju da tako radi (trebalo bi) onda ti neki plugin na pocetku mape menja te vrednosti u neke svoje tako da sam server.cfg ne radi nista, a ako ni tako ne radi, onda ti neki plugin ne samo da menja tu vrednost na pocetku mape vec i kompletno blokira promenu tj vraca u svoju vrednost na pocetku svake runde.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Presevo
    Age
    23
    Karma
    8

    Default

    Postavi ip servera da mogu da vidim sta imas na njemu.Ne mozemo ti ovako napamet pomoci.

  9. #9
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    10

    Default

    A kako to preko IP-a mozes videti koje on plugin-ove ima ?
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Posusje Bosna i Hercegovina
    Age
    21
    Karma
    0

    Default

    Imas li warmup?
    Ja sam ovako radio, u cstrike,warmup.cfg mapises amx_task "broj u sekundama za koliko ce se stavit to" amx_cvas mp_buytime 10

    Npr.
    amx_task 55 amx_cvar mp_buytime 10
    Amx_task 56 amx_cvsr sv_restart 1

  11. #11
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Karma
    29

    Default

    Ljudi, buytime ne moze ispod 15s bez modifikacija, zato pita.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  12. #12
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Presevo
    Age
    23
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    A kako to preko IP-a mozes videti koje on plugin-ove ima ?
    ja plugine nisam spomenuo...
    Nisam znao to Klipy, Mislio sam da je u game.cfg drugacija vrednost u odnosu na server.cfg.

  13. #13
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Karma
    29

    Default

    Quote Originally Posted by Cira '95 View Post
    ja plugine nisam spomenuo...
    Nisam znao to Klipy, Mislio sam da je u game.cfg drugacija vrednost u odnosu na server.cfg.
    Nevazno je gde se cvar nalazi. Mozes ga staviti u patkica.cfg ako hoce. Stvar je sto je na ReGameDLL otkljucan cvar i moze se postaviti na vrednost ispod 15.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  14. #14
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Presevo
    Age
    23
    Karma
    8

    Default

    Nisi me razumeo ilo se nisam lepo izrazio, mnogi tom cvaru dodele jednu vrednost u server cfg, a drugu u game cfg.
    Ja sam mislio da ima regame i da je podesio na 10 u server, a default mu u game cfg. A onda sam saznao da ne moze manje od 10sec u server cfg.
    Svakako mu je regame resenje.

  15. #15
    Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2018
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Skubishaa View Post
    Imas li warmup?
    Ja sam ovako radio, u cstrike,warmup.cfg mapises amx_task "broj u sekundama za koliko ce se stavit to" amx_cvas mp_buytime 10

    Npr.
    amx_task 55 amx_cvar mp_buytime 10
    Amx_task 56 amx_cvsr sv_restart 1
    probao sam i to ali opet bude na 15sek

    @klipica
    kako da napravim tu modifikaciju za 10sekundi? to neki plugin modifikacija ili?

  16. #16

  17. #17
    Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2018
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Cira '95 View Post
    kako to da ubacim sta kako?

  18. #18
    Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2018
    Karma
    0

    Default

    bump!

  19. #19
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    10

    Default

    Otvoris link i procitas, ili u bas krajnjem slucaju proguglas ?
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •