Your connection is not private
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Array
    Join Date
    May 2018
    Karma
    0

    Default Your connection is not private

    Ovako uradio sam renistall win7 sve radi normalno ali naprimer kada hocu na chrome da ukucam www.mediafire.com ovo mi izbaci: http://prntscr.com/kv1gqg
    Ondak sam isao ovo: http://prntscr.com/kv1hjn a zatim se ovo desilo: http://prntscr.com/kv1hv2
    Da odmah kazem mislio sam da je sat upitanju pa sam sve zone pomerio i nije do sata cak sam i pomerio datum medjutim nije ni do njega cak sam vise puta renstaliro win7 i opet isto bude.
    Skidao sam mozillu, operu i razna pretazivaca i opet bude isto tako da nisam nasao resenje.

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Aleksinac - SRB
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Murshija View Post
    Ovako uradio sam renistall win7 sve radi normalno ali naprimer kada hocu na chrome da ukucam www.mediafire.com ovo mi izbaci: http://prntscr.com/kv1gqg
    Ondak sam isao ovo: http://prntscr.com/kv1hjn a zatim se ovo desilo: http://prntscr.com/kv1hv2
    Da odmah kazem mislio sam da je sat upitanju pa sam sve zone pomerio i nije do sata cak sam i pomerio datum medjutim nije ni do njega cak sam vise puta renstaliro win7 i opet isto bude.
    Skidao sam mozillu, operu i razna pretazivaca i opet bude isto tako da nisam nasao resenje.
    Imao sam slican problem ali sam ga resio tako sto sam sat podesio koji se razlikovao samo nesto manje od jednog minuta.

    Najbolje ti je sto se sata tice da postavis zonu na bg i automatsko podesavanje sata to jest vreme i datum.
    Ako si vise puta radio reinstal sistema i svaki put ti je isto bilo. Znaci da problem treba traziti u tvom netu a ne u samom sistemu jedinu ako instaliras neki dodatak ili antivirus koji blokira.
    Probaj ovo da uradis pa javi https://www.youtube.com/watch?v=IXinaXNhSq8

  3. #3
    Member Array
    Join Date
    May 2018
    Karma
    0

    Default

    Sve tacno kao i sto sam vec reko da sat je na BG http://i.prntscr.com/hUDZipsMSsCzbXrCK_FGqA.png
    Nisam nista instalirao antivirus ili neki drugi dodatak.
    Uradio sam to sto je na klipu opet je isto nista se nije promenilo.

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    13

    Default

    mislio sam da ti predlozio incognito da upalis i probas..ali verovatno ce isto da bude
    ne znam sta moze biti, ako si reinstail sistem + nova instalacija hroma ne radi...ne znam stvarno..

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Aleksinac - SRB
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by JocA1 View Post
    mislio sam da ti predlozio incognito da upalis i probas..ali verovatno ce isto da bude
    ne znam sta moze biti, ako si reinstail sistem + nova instalacija hroma ne radi...ne znam stvarno..
    Da nisi u ruteru cackao nesto? Da nisi menjao neke parametre? Stavljao lazne ip adrese? Proxy-e?

  6. #6
    Member Array
    Join Date
    May 2018
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by AleksandarVeliki View Post
    Da nisi u ruteru cackao nesto? Da nisi menjao neke parametre? Stavljao lazne ip adrese? Proxy-e?
    Nisam nista pipkao niti cackao.

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Crna Gora
    Karma
    5

    Default

    nisam bas siguran za ovo ali svejedno probaj da onemogucis ovu opciju

    https://prnt.sc/kwcpfv
    .

  8. #8
    Member Array
    Join Date
    May 2018
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by [Mihailo] View Post
    nisam bas siguran za ovo ali svejedno probaj da onemogucis ovu opciju

    https://prnt.sc/kwcpfv
    Probo sam opet nista.

  9. #9

  10. #10
    Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2018
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Murshija View Post
    Ovako uradio sam renistall win7 sve radi normalno ali naprimer kada hocu na chrome da ukucam www.mediafire.com ovo mi izbaci: http://prntscr.com/kv1gqg
    Ondak sam isao ovo: http://prntscr.com/kv1hjn a zatim se ovo desilo: http://prntscr.com/kv1hv2
    Da odmah kazem mislio sam da je sat upitanju pa sam sve zone pomerio i nije do sata cak sam i pomerio datum medjutim nije ni do njega cak sam vise puta renstaliro win7 i opet isto bude.
    Skidao sam mozillu, operu i razna pretazivaca i opet bude isto tako da nisam nasao resenje.
    imam i ja isti problem

  11. #11
    Member Array
    Join Date
    May 2018
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by AleksandarVeliki View Post
    Imao sam slican problem ali sam ga resio tako sto sam sat podesio koji se razlikovao samo nesto manje od jednog minuta.

    Najbolje ti je sto se sata tice da postavis zonu na bg i automatsko podesavanje sata to jest vreme i datum.
    Ako si vise puta radio reinstal sistema i svaki put ti je isto bilo. Znaci da problem treba traziti u tvom netu a ne u samom sistemu jedinu ako instaliras neki dodatak ili antivirus koji blokira.
    Probaj ovo da uradis pa javi https://www.youtube.com/watch?v=IXinaXNhSq8
    http://prntscr.com/kxtw9u

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •